aslında cok dandık bır foto ıdı ,güzel tasıamadım elbıseyı ,kendımı basık gosterdım ,kilolu gosterdım ,cokk dandıktı ,yine de laf soylenmesıne sasırdım ,iyi de benim foto gonderdıgım bellıydı ,bir fotografcıdan nasıl bır fotograf beklıyordunuz kı :sinifsinif:
ben fotografcılık yonumu hıc konusturmadım bu fotoda ,istedigim kada rınceltır ,uzatr ,boyar süsler oyle yollardım guclubacismile
sana boyle seyler deseler sakın kalabılr mıydın merak ettım ,ki ben gayet sakin sakin yazdım ,kimseye cıkısmadım ki ,bayanssulusmile
neyse ,boshayallersmile
ben zaten fiziki görüntü için bişi dedim mi ? hyrra.s
dandik demedim ,şişman yada zayıf ta demedim ..ben laf ta söylemedim ...
ben profesyonel bir çekime benziyor dedim...ben kimin katılıp katılmayacağı konusunda liste yapmadım ,yada takip etmedim..
ve az önce dedim ki,senin olduğunu bilsen zaten makina profesyonel diye düşünürdüm,(çekeni değil) ve he derdim,onun işi icabı bu aleti kullanıyor çekimi bununla yaptı...ben ayrıca fotoğfçılığında alakalı bir eleştirde de bulunmadım ,övgüde de... bana böyle denilse idi,bende derdim ki tek şey ,bu benim mesleğim,kullanmakta olduğum makinamda bunun bir parçası bu yüzden çekim byu kadar kaliteli
makinem profesyonel derdim
benim profesyonel olup olmamam olmazdı konu zaten ...
çıkıştın demedim ki ; sitem dedim ...
özet şu makinenin marifeti bu çekim,makina pofesyonel ..a.s:1hug: