1. Kat Problemi

Zilin içinde bir kısım var onu sök kapağını geri kapat

Zilde bir kablo var onu cikarmisti eşim. Çocuğu zar zor tam uyuturdum zile basarlardi çünkü.

Bizim kargocular aramıyor yaa,gerçi tek derdim bu olsa keşke. Denicem. Gelen gidenden nasıl haberimiz oluyor misafir gelecekse falan,çünkü dış kapıyı hep kapatıyorlar ya TLF ile ariıcan amannn offf

sök zili, kargocu arar zaten gelince misafirlerde önceden haber versin.

Daha önce biz giriş kattaydık, apartman gurubunda önce ikaz ettim, daha sonra sert bir dille " Gelen kargo, yemek siparişi ve misafirinizi uyarın, eğer uyarmazsanız size gelen her kimse kapıda benim hışmıma uğrar" yazdım bir daha olmadı, olsaydı harbiden bağırıp çağırıp rezil ederdim hepsini.

Zilinizi bozun, çalmasın.

Benimde böyle bi sorunum vardı çözümü kapıyı açmayarak buldum.Üst üste açmayın sonra zaten çalmaz oluyorlar yani bizde öyle oldu.Benimde bebeğim var gerçekten sinirlenip çıkıp terslediğim kişiler de oldu.Kapıcı dairesine gelenler basıyordu özellikle.Onlarda açmadığımı anlayınca basmıyor artık

Az once de yazdim , konuna da yazayim bebegim oldugu donem bundan 7 8 yil evvel tam uyuturdum, zil calardi. Bi gun cinnet gecirdim aksam esim gelince kir at bu zili napiyosan yap calmasin dedim , kablosunu kesti. O gunden beri gelen zile bastiysa ariyor, evde yok musun zile bastik diye. Zaten cogunlukla da gelecek kisi haber veriyor, zil calmiyor gelince ararsin diyorum. Siparis versem nereye verirsem vereyim zil calmiyor diye belirtiyorum yine onlara da . Bunca zaman gayet rahatm hic sknti cekmedim zil yoklugundan. Ama zil caliyor olsaydi gercekten sknti. Boyu yetisen ufak cocuk en alttaki zil 1 yani ona basiyor, faturcisi, merdivencisi, sucusu, kime geldgni bilmeyeni , cani sklani herkes ama herkes basiyodu . Tavsiye ederim, sökün

Bizim kargocular aramıyor yaa,gerçi tek derdim bu olsa keşke. Denicem. Gelen gidenden nasıl haberimiz oluyor misafir gelecekse falan,çünkü dış kapıyı hep kapatıyorlar ya TLF ile ariıcan amannn offf
İşitme engelliler için olan ışıklı zil var ses yok ama ışık var onu al

Büyük harflerde hasta var basmayın Lütfen yazın hasta var değince daha dikkatli olur kargo firmaları filan bence
ziller anlaşılmıyorsa zil panosundaki isimleri daha belirgin okunacak şekilde tekrar düzenleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…