- 30 Ocak 2014
- 4.340
- 8.486
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Zilin içinde bir kısım var onu sök kapağını geri kapat
Zilde bir kablo var onu cikarmisti eşim. Çocuğu zar zor tam uyuturdum zile basarlardi çünkü.
Bizim kargocular aramıyor yaa,gerçi tek derdim bu olsa keşke. Denicem. Gelen gidenden nasıl haberimiz oluyor misafir gelecekse falan,çünkü dış kapıyı hep kapatıyorlar ya TLF ile ariıcan amannn offfgercekten cok sinir bozucu. bizim bahce mustakil girisli. apartmana cok gitmemiz gerekmiyor ama bazen vana acmak icin fatura almak için gidince biz de birinci katin zilini caliyoruz. anahtarimiz yok. bence sökün gitsin zilin pilini. sandalyeye cikip halledebilirsiniz. zilin pili bitince ben takarım hep. cok kolay
Bitmese de azaldı gerçekten
sök zili, kargocu arar zaten gelince misafirlerde önceden haber versin.1. Kattayız diye her gelen zile basıyor yaa. Babam da gece çalıştığı için gündüz uyuyor. Sadece uyuduğu zaman olsa neyse,faturacısı,kargocusu,birini bulamayanı,kiralık ev arayanı,apartman yıkayanı. Gerçekten rahatsızlık vermeye başladı,tavsiyeleriniz nelerdir?
Kargocu arıyor zaten evde misiniz diye.Bizim kargolar falan gelirse geri gitmez mi bu sefer sürekli balkondan da göremiyoruz maalesef
Kargocu arıyor zaten evde misiniz diye.
Zilinizi bozun, çalmasın.1. Kattayız diye her gelen zile basıyor yaa. Babam da gece çalıştığı için gündüz uyuyor. Sadece uyuduğu zaman olsa neyse,faturacısı,kargocusu,birini bulamayanı,kiralık ev arayanı,apartman yıkayanı. Gerçekten rahatsızlık vermeye başladı,tavsiyeleriniz nelerdir?
İşitme engelliler için olan ışıklı zil var ses yok ama ışık var onu alBizim kargocular aramıyor yaa,gerçi tek derdim bu olsa keşke. Denicem. Gelen gidenden nasıl haberimiz oluyor misafir gelecekse falan,çünkü dış kapıyı hep kapatıyorlar ya TLF ile ariıcan amannn offf