- 30 Ocak 2014
- 4.340
- 8.479
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Geçmiş olsun,size basması da kötü olmuş maalesef. Bir çözüm bulabildiniz mi?Bizim üst kat komşu kanser hastasıydı ve zile bant yapıştırmıştı ve not yazmıştı hasta var basmayın diye. Tabii onların ziline basmayanlar bizimkine basıyordu o ayrı mesele.
Geçmiş olsun,size basması da kötü olmuş maalesef. Bir çözüm bulabildiniz mi?
Gerçekten çok sinir bozucu oluyorYazı yazın dış kapıya da daire kapısına da. Ben de yakında öyle yapacağım. Bebeğim uyurken alakasız insanlar zile basıyor, sinirlendim artık
Öyle yapıcam artık teşekkür ederim2. katta yıllarca çözüm bulamamıştım ona zillerdeki isimlerin yerini tam çözemeyen kuryeler yüzünden. Not yazın, ismi daha belirgin yazın.
Bizim kargolar falan gelirse geri gitmez mi bu sefer sürekli balkondan da göremiyoruz maalesefBizim de öyleydi söktük attık zili. Zili çalarak habersiz gelen kimse yoktu zaten. Ama evde sesi kapatma seçeneği de olabilir eski sistem değilse.
Ben eve kargo söylemiyordum onu bilemedimBizim kargolar falan gelirse geri gitmez mi bu sefer sürekli balkondan da göremiyoruz maalesef
Yazı yazsanızda basarlar kablo çıkıyorsa çekin gerektiğinde takın kargo arıyor ulaşamayıncaBizim kargolar falan gelirse geri gitmez mi bu sefer sürekli balkondan da göremiyoruz maalesef
Zilin içinde bir kısım var onu sök kapağını geri kapat1. Kattayız diye her gelen zile basıyor yaa. Babam da gece çalıştığı için gündüz uyuyor. Sadece uyuduğu zaman olsa neyse,faturacısı,kargocusu,birini bulamayanı,kiralık ev arayanı,apartman yıkayanı. Gerçekten rahatsızlık vermeye başladı,tavsiyeleriniz nelerdir?
Annemlerin evinde aynı durum var. Kapıcı dairesi değildir basmayız diye not yazdık zile1. Kattayız diye her gelen zile basıyor yaa. Babam da gece çalıştığı için gündüz uyuyor. Sadece uyuduğu zaman olsa neyse,faturacısı,kargocusu,birini bulamayanı,kiralık ev arayanı,apartman yıkayanı. Gerçekten rahatsızlık vermeye başladı,tavsiyeleriniz nelerdir?
Çözüm oldu mu gerçekten bunu düşünmeye başladım çünkü ilk olarak.Annemlerin evinde aynı durum var. Kapıcı dairesi değildir basmayız diye not yazdık zile
Bitmese de azaldı gerçektenÇözüm oldu mu gerçekten bunu düşünmeye başladım çünkü ilk olarak.