1. Kat Problemi

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.338
8.477
1. Kattayız diye her gelen zile basıyor yaa. Babam da gece çalıştığı için gündüz uyuyor. Sadece uyuduğu zaman olsa neyse,faturacısı,kargocusu,birini bulamayanı,kiralık ev arayanı,apartman yıkayanı. Gerçekten rahatsızlık vermeye başladı,tavsiyeleriniz nelerdir?

Yazı yazmak , bant yapıştırmak çözüm değil maalesef.
Özellikle Elektrik , Dogalgaz ve Su İdraesi faturaları için saat okumaya gelen görevli elemanların hepsi tüm zilleri gelir gelmez basıyor.
Kendilerinin geldiğini duyurmak ve ulu orta faturaları ortaya bıraktıkları yerden daire sahiplerinin alması için.
Bu bana çok saçma geliyor.
Tüm daire sakinleri bu zille esas duruşa geçiyor , balkonlara çıkıyor.
Bu zil olayının çözümü olduğunu sanmıyorum.

1. Kattayız diye her gelen zile basıyor yaa. Babam da gece çalıştığı için gündüz uyuyor. Sadece uyuduğu zaman olsa neyse,faturacısı,kargocusu,birini bulamayanı,kiralık ev arayanı,apartman yıkayanı. Gerçekten rahatsızlık vermeye başladı,tavsiyeleriniz nelerdir?
Zilin içinde bir kısım var onu sök kapağını geri kapat

Annemlerin evinde aynı durum var. Kapıcı dairesi değildir basmayız diye not yazdık zile

gercekten cok sinir bozucu. bizim bahce mustakil girisli. apartmana cok gitmemiz gerekmiyor ama bazen vana acmak icin fatura almak için gidince biz de birinci katin zilini caliyoruz. anahtarimiz yok. bence sökün gitsin zilin pilini. sandalyeye cikip halledebilirsiniz. zilin pili bitince ben takarım hep. cok kolay

X