1 Kasım günü, Bilge Türk Bilene Malatya Yolcusu var:)

Selma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
290
18
40
Çok Değerli Arkadaşlarım sizlerin sayesinde Bilge beyi tanıdık,
"termossos, nem, asilem44, ada_86, perna.. ve diğer arkadaşlar, bize bilge beyi tanıtan, bilgileriyle bize ışık tutan,sorularımızı sabırla cevaplayan bu güzel arkadaşlarıma, özellikle telefonda da beni dinleyip, içtenlikle sorularıma yanıt veren "termossos"a sonsuz teşekkürler:)

Az önce doktor beyden Randevu aldık, 2 kasım ablam, 4 kasım ise ben bilge beye burun ameliyatı düşünüyoruz inşallah:), ben çok inanıyorum, çok memnun ayrılacağız bilge beyden, sizlerin sayesinde doktorumuzun ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz:)

Arkadaşlar biriki sorum vardı, ben bekarım, şuan çalışmıyorum, ssklıyım babadan, burdan yani kocaeli gölcükten, sevk falan lazımmı?

Birde burnumda deviasyon olduğundan, kronik sinüzite ve alerjik rinit rahatsızlıklarına yolaçmış yeterli nefes alamamak bende, sık üst solunum yolları enfeksiyonu geçiriyorum,
ve sık sık "duact, nurofen" gibi nezle ilaçları içiyorum, bu ilaçlar ameliyat için sorun teşkil edermi, doktor bey, anestezi uzmanına sorulmalı dedi, içinizde anestezist varmı arkadaşlar?
şimdilik aklıma gelen bunlar:)
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:)

Rica ederim arkadaşım ne demek.. sen de döndüğün zaman deneyimlerini paylaşarak bu dayanışmayı sürdürebilirsin

Bu bahsettiğin ilaçları ve sağlığınla ilgili bilgileri ve hastalık hikayelerinin tümünü mutlaka anestezi ve algoloji polikliniğine bildirmeniz gerekecek. Uzman ; bunlara göre bu ameliyatın yapılmasında hayati bir risk vardır yada yoktur kararı verecek .
Bunun dışında deneyimim şudur ki; aynı sorundan muzdarip biri olarak gittim bende.. ne faranjit ne larenjit ne de bronşit hayatımın hiçbir evresinde ve mevsiminde beni yanlız bırakmıyordu.. sonunda kronik ürtikere kadar dayandırdı işi..alerjik astım korkusu taşıyoruz hala
Bunların hepsi ama hepsi 18 yaşında apar topar olmam gereken ama tee 30 umda tedavi olmaya karar verdiğim deviasyon yüzünden !!
İmmünoloji doktorumun verdiği dosyalarla gittim ben malatyaya.. buna rağmen ameliyatımda ne zorluklar yaşadığımı biliyorsunuz

bu ilaçları ve daha ağır nicelerini kullanmış biri olarak yinede ameliyat edilebilir onayı verdi anestezi uzmanı..
sende de sorun çıkacağını sanmıyorum.. tüm bilgileri anlat onlara i ona göre narkozunu şununu bununu ayarlasınlar
bana birsürü farklı ilaç karıştırmak zorunda kaldılar ameliyat başlamadan
herrşeyi anlat ki ona göre önlem alsınlar

Termossoscum çok teşekkür ederim canım, haklısın, çok yardımcı oldun, aynen dediklerini yapacağım inşallah:),

evet bende hastanedeki ve hastane sonrası tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım:), yeni arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım:) bu bayrak elden ele dolaşmalı:)
zaten laptopsuz malatyaya gitmem:)))

önemli not : bazı hemşireler çok uyuz ! Tribal enfeksiyon teşhisi koydum onlara :) çok dikkat et sana da bulaştırıp sinir krizi geçirttirmesinler

:)), tamam komut alınmıştır:)) tribal enfeksiyona dikkat:)

allah yardımcınız olsun ablanı ameliyattan sonra görünce vazgecme ihtimalin olabilir :)

Arkadaşım oncelıkle gecmıs olsun sımdıden
bende bu amelıyatı yenı gecırenlerden bırıyım
bende pıhtılasma sorunu yuzunden cok kanamam oldu bu yuzden cok sorunlu gecıyor benımkı
forumdan gordugumuz kadarıyla hoca baya bılgılı
yanlız ben amelıyattan once ılac kullanımı kesılmelı dıye bılıyorum
pekı ablanla sana bakacak bırı varmı
yanınızda bırının mutlaka olması gerekıyor

Canım ya çokkk geçmiş olsun, geçen hafta ben de senin gibiydim, ama bu hafta nerdeyse iyileşmek üzereyim, Allah yar ve yardımcınız olsun, umarım herşey gönlünüzce olur, sağa salim gider bomba gibim dönersini :)opuyorumnanaktan

Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için:), inşallah 1 hafta öncesinden kesebilirim bu ilaçları,
alerjik rinit fena bir rahatsızlık, sık sık nezlesin,
buda burundaki deviasyondan oluyormuş

Ablam 2 kasımda olacak canım, 2 kasım ve 3 kasımda ben ona refakatçi olacağım, 4 kasımda ise ben ameliyata gireceğim o bana bakacak inşallah:)
duaların gücüne çok inanıyorum, tüm arkadaşlarımdan dua isteyeceğim, sizlerinde duasını bekliyorum
İnşallah ameliyat öncem ve sonrası çok başarılı geçer ve sonucundan çok memnun kalırız:)

önemli not : bazı hemşireler çok uyuz ! Tribal enfeksiyon teşhisi koydum onlara :) çok dikkat et sana da bulaştırıp sinir krizi geçirttirmesinler

Valla süpersin ya iyiki varsın, hee sayende burnumun yamulmuş olma ihtimali var ama onu sonra düşünürüm artıkın, yine koptum yaaaa :))))))))))))))))sırnaşık şey

şimdiden gecmiş olsun canımmm
ablana ve sana.
umarım güzel haberlerle evinize dönersiniz.

canım gecmıs olsun dıkkat ette hasta felan olmayın ablanla
bayada sure var heycanlanıyor musun?

Çok teşekkür ederim canım kardeşlerim:),
yalnız ben zaten hep hastayım ya, kronik sinüzit ve alerjik rinitim var, yani herzaman nezle hali,
buda burundaki deviasyondan oluyormuş, inşallah deviasyon gidince bu rahatsızlıkta gider

-Canım kardeşlerim Malatya yolcusu gitti ve evine geldi:)),
Öncelikle "termossos ada nem asilem " bu arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem ne kadar dua etsem azdır, iyiki varlar, özellikle termososcum canım benim, ameliyat olmadanki sorularıma meraklarıma sabırla yaklaştın ya:)) iyiki varsın:), hepinize çoook teşekkürler canlarım

dün gece eve geldik, yazınca okuyunca midemde bulanma olabiliyor,
burun ameliyatımdan sonra ağrım falan olmadı ama bulantım oluyor, düzelse bulantım sık sık yazacağım sizlere

-Çarşamba yani dün ilk alçım değiştirildi, o arada gördüm burnumu, daha henüz 1 haftalık olmasına ve şiş olmasına rağmen süper gözükmese bile:)) hoş duruyordu, şiş bir burun ama şekli falan çok hoştu, burdaki yorumlardan okuduğum hemen hemen her arkadaş ilk alçı çıktığı görüntüyü berbat bulur, ama ilk alçı değişiminde bile benimki fena gözükmediğine göre:)), umutluyum :)) Mutlu ve güzel burunlu olacağım:))

-Üstüne basa basa diyorumki, Bilge bey nasıl bir insan yaa.. varmı başka böyle bir insan hiç bilmiyorum, ırk cins meslek para vs gibi durumları hiç dikkate almadan, insana insan olduğu için değer veren, çok kibar, çok sakin sakin konuşan, hiç paragöz olmayan, hatta para kelimesini bile hiç ağzından duymadığım, tek kelimeyle mükemmel biri, acizane ona herzaman dua ediyorum, burnumdaki netice herne olursa olsun, çok emek harcadı ve kişilik olarakta nadir bulunur bir insan,

keza asistanlar Aysel hanım ve Yılmaz beyde kır atın yanında duran ya huyundan misali... aynı Bilge bey gibi çok tatlılar

-Burun ameliyatı gerçekten zor bir süreç, zor gerçekten çok zor,

-Başımı bugün yıkattım anneme, yüz kısmıma poşet geçirdim ve başımı geri bıraktım, saçlarımı öyle yıkadı annem, alçı ıslanmasın diye

-Pazartesi alçım çıkıyor, bandaj kalacak tek

-Malatyanın en çok ulaşımı hoşuma gitti:)) çok ucuz:)) 1 liraya heryere gidiyorsun şehir içinde:))

Selma'cım öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Umarım sonucu seni mutlu eder.
Gölcük'ten Malatya'ya gitmene neden olan nedenin Bilgetürk Bey'in hastalarına mütevazi yaklaşımı ve ortaya çıkardığı burunların doğal durmasının yanında fahiş fiyatlarla ameliyat etmemesinin dışında ne olduğunu yazabilir misin.İzmit'te yok muydu Bilge Bey'e eşdeğer bir doktor düşünebileceklerinin arasına giren.Umuttepe Tıp'ı mesela neden düşünmedin?
Düşüncelerini önemseyeceğim için şimdiden teşekkürler...

Canım Bilge bey hakkında pekçok övünç dolu sözleri duyunca yaptığı burunlardan birkaç örnekte görünce, ki özellikle bilge beyin hastalarından nemin burnunu çok beğenmiştim, nem kk.nın eski üyelerinden, Bilge bey daha görmeden bana baya sıcak gelmişti

birde ssklı olunca sağlık sorunun varsa içi dışı bir bedava yapıyor, bu da süperdi

bunlar beni cezbetmişti canım, ve Bilge beye ameliyat oldum:)
burnumun şekli nasıl çıkarsa çıksın, 3 saatini verip uğraştı, bu bile yeter bence, ki inşallah güzel bir burun ortaya çıkar:)

Yalnız bilge bey burunda doğallıktan yana,
bu sebeple şayet özel bir talebin varsa mesela burnunun doğaldan ziyade estetikli bir görünümde olmasını istiyorsan, veya kavisli olması, burun deliklerinin küçültülmesi vs gibi ne istediğimizi çok iyi ifade etmemiz çok önemli,
şayet bu şekilde taleblerini bildirmezsen doktorun burunda tercihi mümkün mertebe doğal duran burunlardan yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…