-Canım kardeşlerim Malatya yolcusu gitti ve evine geldi:)),
Öncelikle "termossos ada nem asilem " bu arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem ne kadar dua etsem azdır, iyiki varlar, özellikle termososcum canım benim, ameliyat olmadanki sorularıma meraklarıma sabırla yaklaştın ya:)) iyiki varsın:), hepinize çoook teşekkürler canlarım
dün gece eve geldik, yazınca okuyunca midemde bulanma olabiliyor,
burun ameliyatımdan sonra ağrım falan olmadı ama bulantım oluyor, düzelse bulantım sık sık yazacağım sizlere
-Çarşamba yani dün ilk alçım değiştirildi, o arada gördüm burnumu, daha henüz 1 haftalık olmasına ve şiş olmasına rağmen süper gözükmese bile:)) hoş duruyordu, şiş bir burun ama şekli falan çok hoştu, burdaki yorumlardan okuduğum hemen hemen her arkadaş ilk alçı çıktığı görüntüyü berbat bulur, ama ilk alçı değişiminde bile benimki fena gözükmediğine göre:)), umutluyum :)) Mutlu ve güzel burunlu olacağım:))
-Üstüne basa basa diyorumki, Bilge bey nasıl bir insan yaa.. varmı başka böyle bir insan hiç bilmiyorum, ırk cins meslek para vs gibi durumları hiç dikkate almadan, insana insan olduğu için değer veren, çok kibar, çok sakin sakin konuşan, hiç paragöz olmayan, hatta para kelimesini bile hiç ağzından duymadığım, tek kelimeyle mükemmel biri, acizane ona herzaman dua ediyorum, burnumdaki netice herne olursa olsun, çok emek harcadı ve kişilik olarakta nadir bulunur bir insan,
keza asistanlar Aysel hanım ve Yılmaz beyde kır atın yanında duran ya huyundan misali... aynı Bilge bey gibi çok tatlılar
-Burun ameliyatı gerçekten zor bir süreç, zor gerçekten çok zor,
-Başımı bugün yıkattım anneme, yüz kısmıma poşet geçirdim ve başımı geri bıraktım, saçlarımı öyle yıkadı annem, alçı ıslanmasın diye
-Pazartesi alçım çıkıyor, bandaj kalacak tek
-Malatyanın en çok ulaşımı hoşuma gitti:)) çok ucuz:)) 1 liraya heryere gidiyorsun şehir içinde:))