1 Kasım günü, Bilge Türk Bilene Malatya Yolcusu var:)

İzmitte birkaç doktora gitmiştim canım, birtanesi izmit merkezde özel bir plastik cerrah
diğeri ise izmitte özel bir hastanenin plastik cerrahı,
doktorların hastalarının resimlerini görmüştüm hiç beğenmemiştim, izmitteki doktorlar ayda bir burun ameliyatı yapıyor, ayda birkaç hasta ya çıkıyor ya çıkmıyor

ama Bilge beyin günde 4-5 burun yaptığıda oluyor, burunda başarıda tecrübenin etkiside önemli diye düşünmüştüm

Anladım Selma, nedenin gayet mantıklı. İzmit'teki özel plastik cerrahlar beni de cezbetmiyor açıkçası. Hiç ismi cismi duyulmamış adamlar. Ve yaklaşımları hiç de sıcak değil. Fakat, Tıp Fakültesi'ndeki doçentlerden biri beni cezbediyor. Plastik cerrah ve hastaya yaklaşımı, sorulan sorulara verdiği cevaplar düşünmeme neden oldu. Belki tanıyorsundur Tonguç Bey'i... Doğrusunu istersen, İstanbul'lara kadar gidip de fahiş fiyatlara ameliyat olmak da istemiyorum. Üniversite hastaneleri de gayet başarılı ameliyatlar yapabiliyor ama, doğru doktora denk gelinebilirse tabii.

Canım bilgilerimi paylaşayım biraz:)
Ameliyattan sonra yeni burnunun nasıl olacağında pekçok faktör etkili
cilt yapısı, eski burun şeklin, dokun herşey çok önemli,Bilge bey demişti aynı burun şeklini 2 hastaya yapsa ikisindede farklı duruyor, çünki dokular genler farklı,

doktorun yeteneği, tecrübeside mühim,

Ve bence en en mühim faktörlerden biri, doktora nasıl bir burun istediğimizi iyi anlatmak, doktordur en iyi bilir diye ona bırakmamak, çünki doktorda olsa herkesin zevki başka,

yani böyle pekçok faktör etkili burun operasyonlarında diye düşünüyorum,

Tonguç beyi duymadım canım, ama dediğim gibi izmitte sık burun ameliyatı olan olmadığından izmitteki doktorların tecrübe açısından yetersiz oldukları fikrindeyim

İzmitte merkezde bir plastik cerraha gitmiştim canım berbat etmiş burunları yaw, birde ameliyat ettiği o hasta resimlerini bana göstermişti, ya delikleri çok büyük bırakmış, yada kemerli bırakmıştı burunları, bunu görünce burun konusunda doktor başarısının tecrübeyle ne kadar alakalı olduğunu düşünmüştüm

Selmacım geçmiş olsun. Seni bende cebim tamirde olduğu için evden 2 kere aramıştım fakat ikisindede konuşamadık sesimi alamadın hatlarda problem vardı sanırım.dr a ne istediğinizi iyi anlatın demişsin şahsen ben istediğim burun şeklini netten bulup göstermeyi planlıyorum.çoğu dr buna sinirlenir ama ne tarz bi burun istediğimi ancak göstererek anlatabilirim.bilge beyin yaptığı ameliyatlara baktığımda hepsinde burun delikleri minicikti.bende herkesizkini ufaltıyor sanmıştım belirtmek gerekiyormuş demek:)canım bende ablamı alıp gidicem nasipse oda revizyon olacak.daha arayıp gün almadım ama ne zamana verirler bi fikrin var mı?canım sen ne zaman fotonu koycaksın açıkcası senin burnunuda görmeden gidersem içim rahat etmiycek:)bide benim 2 yaşında bi kızım var fazla kalamam en erken ne zaman dönebiliyoruz canım?şimdiden sağol.

Canım evet 2 kez şehirlerarası bir kodla arandı telim, fakat sesini alamamıştım

istersen şöyle yaparsın canım, önce ne istediğini anlatırsın doktora, sonra müsade isteyip resim gösterirsin:), ben öyle yapmıştım:)),cansu dere burun resimlerini göstermiştim, ama cansu derenin burnuyla pek alakalı bir burun gözükmüyor burnum:), ilk alçıdan çıktığı kadarıyla gördüğüm, cansu dereninki kadar kalkık değildi maalesef,ama değişir çok daha diye düşünüyorum

ikinci alçım bu perşembe çıkacak, bu nedenle daha burnumun şeklinin bende bilmiyorum, 2. alçıdan sonra bandajlanacak ve burnumu 22kasımda görebileceğim, alçı bandaj vs bitecek, çıplak burun tarihim bu:),
birde benim burnum içerden sorunluydu, dışardan çok sorunlu bir burun değildi,
burun deliklerim küçüktü, burun boyuda küçüktü, yalnızca burun ortasında biraz kemer vardı, yani herkesin burun şekli farklı olduğundan elde edilecek neticede farklı olur diye düşünüyorum

sanırım erken ararsanız, bugünlerde ararsanız erkenden gün alabilirsiniz,
Bilge beyin gördüğüm hastaları şiş alçılı burunlardı, delikleri bu nedenle bana büyük gelmiş olabilir, birde benim için küçücük burun delikleri çok mühim:), o nedenle normal burun delikleride gözüme büyük gelmiş olabilir:)

3.gün tamponlar alınacak, en az 3 gün kalmalısın,
malatyada oturanları birgün tutuyorlar, ameliyatın ertesi günü eve yolluyorlar

İlk alçım değişirken, 2. alçım takılmadan önceki, burnumu gördüğüm birkaç saniyeyi hemen çekmiştik:))
albümüme koydum:)

cnm burnun gayet çok hoş görünüyor. O da daha şiş olmasına rağmen böyleyse sonrası fıstık gibin olur :) bende bi cesaret edebilseydim yaa..siz başka şehirlerden cesaret edipte geliyosunuzz ama ben bilge beye 15 dk. uzaklıkta olmama rağmen gidemiyorum yaa korkuyorum..:KK43: aylardır önce tmm bende gidicem diyorum sonra geri vazgeçiyorum..offf...

istersen şöyle yaparsın canım, önce ne istediğini anlatırsın doktora, sonra müsade isteyip resim gösterirsin:), ben öyle yapmıştım:)),cansu dere burun resimlerini göstermiştim, ama cansu derenin burnuyla pek alakalı bir burun gözükmüyor burnum:), ilk alçıdan çıktığı kadarıyla gördüğüm, cansu dereninki kadar kalkık değildi maalesef,ama değişir çok daha diye düşünüyorum

ikinci alçım bu perşembe çıkacak, bu nedenle daha burnumun şeklinin bende bilmiyorum, 2. alçıdan sonra bandajlanacak ve burnumu 22kasımda görebileceğim, alçı bandaj vs bitecek, çıplak burun tarihim bu:),
burun deliklerim küçüktü, burun boyuda küçüktü, yalnızca burun ortasında biraz kemer vardı, yani herkesin burun şekli farklı olduğundan elde edilecek neticede farklı olur diye düşünüyorum

Bilge beyin gördüğüm hastaları şiş alçılı burunlardı, delikleri bu nedenle bana büyük gelmiş olabilir, birde benim için küçücük burun delikleri çok mühim:), o nedenle normal burun delikleride gözüme büyük gelmiş olabilir:)

canım çok geçmiş olsun inşallah her şey gönlünce olur bnde adayla birlikte ameliyat oldum bilge beye 1gün arayla olmuştuk ne kadar problemli geçse de bilge bey çok harika bir insan ve işinin ehli...çok merak ettim ya cansu derenin fotosunu gösterince ne söyledi bilge bey?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Şiş hali bile güzel gözüküyor şişlikler inince güzel bir burun çıkacak ortaya :) Bilge Bey gerçekten çok başarılı.

öncelikle gemiş olsun. şiş olmasına rağmen güzel bir burun olduğu belli canım. güle güle kullan :) malatyada nerede kalıyorsun? hastanede mi? yoksa otelde falan mı?

Kızlar ilk aşama için sadece 3 gün kalmamız yeterli mi yani sonrasında gidip geklebilir miyiz yani?Şu kalış tarihleri ile ilgili ayrıntılı bir bilgi verirmisiniz kızlar?

Helencim öncellikle nasıl bir burun istediğimi anlattım Bilge beye, sonra aynı cansu derenin burnu gibi dedim:), cansu dere burnu nasılmışki dedi:), resmini gösterebilirmiyim dedim göster dedi, gösterdim böyle oldu:)

ama maalesef cansu dere burnu gibi olmadı:KK43:, yan profilim o kadar kalkık olacağını zannetmiyorum, şimdiden baya indi, alçı olduğu halde kalkık durmuyor pek,
ama şiş daha burun, inşallah yan profilim kalkık kalır,

canım çok geçmiş olsun inşallah her şey gönlünce olur bnde adayla birlikte ameliyat oldum bilge beye 1gün arayla olmuştuk ne kadar problemli geçse de bilge bey çok harika bir insan ve işinin ehli...çok merak ettim ya cansu derenin fotosunu gösterince ne söyledi bilge bey?

minikserçe lady karamel çok teşekkürler inşallah daha güzel burunlar sizin olur, çarşamba günü 2. alçım alınacak, inşallah yine resimleri çekip koyarım

Malatyada oturanları ameliyat oldukları gününün ertesi günü eve gönderiyorlar,
Tamponlar alınana kadar yani 3 gün kalmak yeterli, sonra gidip gelme yapılabilir

ameliyat olunan gün sayılmıyor, yani ameliyattan 3 gün sonra, bez tamponlar çıkartılıyor,
6. gün ilk alçı değiştiriliyor, 12. gün alçı çıkartılıyor,

Kızlar ilk aşama için sadece 3 gün kalmamız yeterli mi yani sonrasında gidip geklebilir miyiz yani?Şu kalış tarihleri ile ilgili ayrıntılı bir bilgi verirmisiniz kızlar?

Canım kardeşlerim benim burnum maşallah diyim, hem yandan hem önden görünüşü, o kadar güzel o kadar güzel olduki
petek dinçözün burnuyla çook benziyor, yan profil kalkık, öndende süper, :nazar: birebir petek dinçöz burnu,
daha şimdiden kaç kişiye doktorun numarasını verdim:))
ilk alçı çıkışıyla yani koyduğum resimlerle alakası yok,
bugün bandajda çıktı, Bilge bey iyiki var yaa...
müsait olduğumda yeni resimler koyacağım, ama kelimeler kifayetsiz o kadar mutluyumki.. :nazar:

Selmacım çok çok çok mutlu oldum senin adına.bende korkuyodum resim falan eklemiyor acaba moralimi bozuldu kötü oldu vs diye..bugün bende aradım bilge beyi görüştüm pazartesi arıycam ameliyat günü vericek bursadan gideceğim için.şimdiden içim pır pır ediyor.bu yazdıklarınızla da cesaretim kat kat artıyor.petek dinçözün ön profilini bende çok çok beğeniyorum.inşallah benimkide onunki gibi olur:)merakla resimlerini bekliyorum canım çok beğenirsem yanımda resim götürmem seninki gibi yapmasını isterim:)tekrar sağol bilgilendirdiğin için.

Canım kardeşlerim benim burnum maşallah diyim, hem yandan hem önden görünüşü, o kadar güzel o kadar güzel olduki
petek dinçözün burnuyla çook benziyor, yan profil kalkık, öndende süper, :nazar: birebir petek dinçöz burnu,
daha şimdiden kaç kişiye doktorun numarasını verdim:))
ilk alçı çıkışıyla yani koyduğum resimlerle alakası yok,
bugün bandajda çıktı, Bilge bey iyiki var yaa...
müsait olduğumda yeni resimler koyacağım, ama kelimeler kifayetsiz o kadar mutluyumki.. :nazar:
canim senin adina bende cok mutlu oldum
bilge bey gercekten cok muntazam burunlar yapiyor
ben bi ara senden malatya ile ilgili tecrubelerini genisce rica edicem hele sen bi iyiles
nerede kaldin naptin kac gun kaldin falan
cok gecmis olsun :nazar:

Selmacım sabah akşam giriyorum valla resim koymuşsundur diye ama malesef koymamışsın daha.hadi kız meraktan çatlatma o kadar övdün ki bizde görmek istiyoruz doğal olarak.bende pazartesi randevu aldıktan sonra sorularım için arıycam bi ara seni.yardımını esirgemeyeceğini düşünüyorum.hadi bekliyoruz güzel burnuşunun resimlerini:)

Canım birkaçtane koydum resim şimdilik, inşallah müsait oldukça yine koyarım,

X