1 kaşık yağda patates kızartan fritöz(tefal)

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ürünün fiyatı düşmedi mi hala?
Çok pahalı gerçekten...

Son düzenleme:
fiyatı pek düşmedi ama ben kullanan biri olarak çok memnunum. patates kızartma süresi biraz uzun evet ama koku falan olmuyor. ben hazır patates kullanıyorum o çok çabuk oluyor be hiç yağ kullanmıyorum o zaman.
yemek henüz denemedim genelde kızartma tavuk falan yapıyorum.

ya aslında kullananlar daha ayrıntılı yorum yapsalar. örneğin patatesi ne kadar sürede kızartıyor?hazır patates kullanınca ne kadar sürede kızartıyor?tavukları ne kadar sürede? patlıcan kızartması nasıl oluyor ,tadı? gibi ayrıntılı yazarlarsa çok sevinirim ben sağlıklı yiyecekelr yemek istiyorum ve kızartmaya da bayılıyorum:>:>:>

ben aldım..tabii ürünü test etmek için bikaç kes kullandım..süper on numara o patatesler sanki bir kilo yağda kızarmış gibi..inanamazsın bir kaşıkta olduğuna..tavsiye ediorm hemde şiddetl..patates canavarı biri olrak:D

ben aldım..tabii ürünü test etmek için bikaç kes kullandım..süper on numara o patatesler sanki bir kilo yağda kızarmış gibi..inanamazsın bir kaşıkta olduğuna..tavsiye ediorm hemde şiddetl..patates canavarı biri olrak:D

hadı ya supermıs. haslanmıs gıbı oluo dıodu bazıları

ben çok memnumum
tamam belki çok çabuk kızartmıyor ama
en azından koku olmuyor yağ sıcramıyor
temiz temiz mis gibi 1 kasık yagla kızarıyor
o kızarırkene de siz rahat rahat diger tarafta ister yemeginizi ister salatanız hazırlayın
mesela ben tavukda kavurdum o da süper oldu
gene 1 kasık yag yarım kilo kusbası tavuk aldım 1 2 de yesil ve kırmızı biber dogradım ohh yarım saate mis gibi hazır yemek
ben çalışıyor oldugum iicn benim icin cennet yoksa tavuk kavururken ya da patates kızartıken basında durmak lazım benim ise yemek hazırlıcak hem cok vaktim yok ayrıca öle yarım saatte 3 cesit yemek pisirebilen becerikli kadınlardan diilim maalesef :( o yüzden benim kurtarıcım
temizlemesi de gayet kolay ayrıca

ben artık fuzuli görüyorum bu aleti, patates kızartmasını ve tavuk soteyi tavada çok pratik olarak yapabiliyorum çünkü.

Ya bende patates manyağıyım .Peki çıtır çıtır oluyor mu restaurantlardaki gibi :utangac:

Ya bende patates manyağıyım .Peki çıtır çıtır oluyor mu restaurantlardaki gibi :utangac:

papateslerin boyutuna bağlı ince dilimlersen çıtır çıtır kaln dilimlersende biras daha yumuşak oluo..cidden süper yapıor tavsiye ederim

Back