1 kaşık yağda patates kızartan fritöz(tefal)

• Konu Sahibi Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
kızlar aranızda kullanan varmı? çeyizine alan,kullanan? memnunmusunuz...bugün sordum tefalde 450 lira dediler...çok pahalı ama çokta güzel bişeye benziyor...başka yemeklerde yapılabiliyormuş onda....tatlı bile....almayı istiyorum ama çokta pahalı....benneyaptımki

eminönünde bi mağazadan 360a almış bi tanıdığım.
o da çok memnun . 6 tane almışlar. akrabalarına falanda yani.
ama bence çeyiz için çokda elzem bişi değil.

banada satıcı haşlama gibi oluyo bir kaşık yağda mantıklımı sence normal fritöz al demişti bende çok pahalı die vazgeçtim o paraya bir sürü şey aldım amakaydirigubbakcemile4

teşekkürler kızlar...bencede aslında çeyiz için çokta gerekli değil ama merak ettim kullanan varsa nasıl diye...demek haşlama gibi oluyormuş...CADIARZU çok pahalı zaten ya hakkaten o paraya başka bi sürü şey alınır...

bencede zaten şu da olsun aman buda eksik olmasın derken o kadar çok para gidiyoki farketmiyosun bi hesaplansa o zaman anlaşılır....

ben kullanıyorum...hiçte haşlama gibi olmuyor....dondurulmuş olarak hazır aldığım patatesleri hiç yağsız kızartıyorum...Ama patates ayıklayıp kızartacaksam eger bir kaşık yag koyuyorum....çok leziz oluyor....ayrıca tavuk sote falan da yapıyorum hiç yağsız çok güzel oluyor....

tefalin değilde scarlett die bi markanın fritözünü aldık o da yağsız kızartıyo fiyat olarakta gayet ucuz hemde küçücük

ablam kullanıyor
cok memnun oldugu icin ben de aldım
ben optimum outletten 400e aldım
ama sonra viaport outlet magazında 380 e gordum
tabi magazalar outlet ama ürünler defolu filan degil yanıltmasın
ayrıca sadece patates kızartma gibi düsünme
ablam baya bir yemek yapıyor
tavuk soteydi
patlıcan kızartma falan filan da gayet güzel oluyor
tabi bir de cok daha saglıklı

evet ya.ben de kızartmayı çok seviyorum ama yerken de diyorum hep sağlıksız bunlar diye.tefalin bu ürününü çok düşünmüştüm ve hala düşünüyorum ama etrafımda hiç kullanan yok. kullanan arkadaşlar artısıyla eksisiyle yazarlarsa buraya çok makbule geçer valla...

hımm memnun olanda var,gereksiz bulanda...

benimde çok hoşuma gidiyor ama işte çokta gerekli birşey değil diye okadara para vermeye kıyamıyorum....sonuçta yemeği tenceredede yaparız az yağla ki biz öyle yapıyoruz hep...kızratma falanda yiyen biri değilim...kırk yılda bir yaparsamda normal yaparım nolcak diye düşünüyorum...ona vereceğim parayla başka gerekli şeyler alabilirim...

fikirleriniz için teşekkürler...

pişirme süresini mersk ediyorum ben!bilen var mı?kimisi çok uzun sürüyor diyor!!!

benim bi tanıdığım aldı.kızartmlar az yağla olmasına rağmen lezzetli oluyormuş..yani haşlama gibi deil..ayrıca helvayıda onda pişiriyorum,çok güzel kavuruyor....harika oluyor diyor..

bende almayı düşünüorum. ama gerekli mi gereksiz mi düşünüorum açıkcası. memnun olanlar varmış. ilk başta güzel olmaz diye düşünmüştüm ..bilmiyorumkismile

ben de merak ediyorum bu ürünü. satıcısı normal patates yumuşak oluyor dedi.
dondurulmuş patates çıtır oluormuş. ben dondurulmuş patatesi fırına veriyorum 20 dk da hazır oluyor. bunda ne kadar sürüyor ki?

Mrhaba, bizdede var bu fritözden. Kesinlikle patates kızartması tadı olmuyor. Sanki közde patates yiyormuşsun gibi. Ama ben seviyorum tadını, tabi sağlıklıda. Tabi o meşhur dayanılmaz patates kızartması tadını arıyorsan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kullananlara bir tavsiye. Kestaneyi olağanüstü yapıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum. :icecream:

Mrhaba, bizdede var bu fritözden. Kesinlikle patates kızartması tadı olmuyor. Sanki közde patates yiyormuşsun gibi. Ama ben seviyorum tadını, tabi sağlıklıda. Tabi o meşhur dayanılmaz patates kızartması tadını arıyorsan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kullananlara bir tavsiye. Kestaneyi olağanüstü yapıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum. :icecream:

ayyy o zaman almaya hiç gerek yok. fırında yapıomussun gibi oluyor o zmn .. 400 tl vereceğime fırında yaparım aklinialirimsmile

tavuk butları olanüstü oluyor sanki mangalda pişmiş gibi kokusu lezzeti tavuk lezzetin sadece bu firitözde aldım kullananlar mıtlaka denesin ben işallah alıcam nişanlım çok kızarma seviyor en iyisi bu saglıklı yaşamak şart biraz daha düştü şimdi 350 falan kızlar

kızlar ben 1 kilo patatesi 45 dk. gibi bi sürede kızarttığını duymuştum ama bilemiyorum tabii..Çok da gerekli değil bence..:kahve:

ben de almayı düşünüyorummm ama çok pahalı bilmiyorumkismile. tefalvideotarifleri sitesinde görebilirsiniz, pişireceklerinize göre süreler değişiyor, kızartmalar 10 dk fln.

Back