- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- 53
- Konu Sahibi EmiraH0310
-
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz devam ediyordur gebelikVe gözün aydin olsun canim allah sag saglim kucagina almak nasip olsun
Ederim tabıkı Canım Allahım isteyen herkese NASIP etsın. Bende 1 sene bu yollarda ugtastım ahh o ıgneler kalcadan vurulanIlk transferin 3. Gün embriyomuydu?
Gözün aydin olsun canim az kalmis dogumuna hayirli dogumlarin olsun hayirli evlat olmasini dilerim ❤ Sen hamilesin benim icinde dua et canim ❤
Allah hic kimsenin emegini bosa cikartmisin. Hic kolay degil. Sükürki tuttuEderim tabıkı Canım Allahım isteyen herkese NASIP etsın. Bende 1 sene bu yollarda ugtastım ahh o ıgneler kalcadan vurulanAllah razı olsun bu arada. Canım erkek faktorüüü bızım esım baya tedavi gordu. Catlatma ıgnesı var ya bızım onu yarısını pazartesi yarısını persembe kullandı. 3 ay sürdü. Sonra yine testler vs. Baska testler de oldu. Calıstım iz ıcın 1 yıl nerdeyse gıt gel yaptık. İzinleri denk getirmek falan. Sonra üroloji dr onay verdi. Esım ameliyat falan olmadı bu arada. Yumurta topladılar ya. 2. Gun aradık nasıl dıye onlar da yarın gelin transfer edelim dedıler. 3. Gün embrıyosu transfer ettiler devamını 5 e kadar bekleyip eger 5. Güne giden varsa dondurcaz dedıler. Bende transfer oldum iste. Ama maalesef olmadı 2 tane ıdı. Dr a dedım neden olmadı yanlıs bısey mı yaptım acaba dedım. Bunu kimse acıklayamaz dedı. Allah nasıp etmemıs dedı. Pesıne 5. Gune gidenler vardı. Ama hemen yapmıyorlar. Negatif alınca 2 3 gune hasta oluyosun zaten. O ay herseyı bırakıp vitamin vs verıp bıde dogum kontrol hapı 1 ay dınlenıyoz pesıne adet oluyosun. 4artı 4 artı 5 gün seklınde ıgne ılac tedavisı oldum. Rahim kalınkıguna bakıp transfer ettiler tuttu sukur
Insallah canim sende mutlaka sonucu yazBende bugün 2 tane 3.gün embriyo transferi oldum, tutar inşallah
İnşallah tutunur minikler bende güzel sonuçlarımı yazarımInsallah canim sende mutlaka sonucu yaz
Ay inşallah tutunurlarİnşallah tutunur minikler bende güzel sonuçlarımı yazarım
Dua edinAy inşallah tutunurlaryaz mutlaka olur mu :))
Insallah canim benimİnşallah tutunur minikler bende güzel sonuçlarımı yazarım
İnşallah canımDua edin
Onla ilgili hiç bilgi vermediler. İstediğimiz kalınlıkta dedıler. Hatta bu 2. Transfer nasıl olcak kac gun sonra konulur dedim. Cunku ilkini yumurta toplanıp 3 gun sonda olmustu. Bunda adet oluyop gıttıö 4 +4+5"dedı dr. Bıde rahim kalınlogına bakcaz ıstedıgımız gibiyse olcak demıstıAllah hic kimsenin emegini bosa cikartmisin. Hic kolay degil. Sükürki tuttu ❤
Hatirliyormusun rahim kalinligi kac idi?
Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Kaliteli ise 3-5 çok fark etmiyor. İlk bebeğinizi neden kaybettiniz?Merhaba. Bir konuda size danismak istiyorum.
Dondurulmus 4 embriyomuz var 1. kalite 3. Gün Embriyosu
Doktorumuz dediki 3. Gün oldugu icin 2 tane embriyo transfer edelim dedi, bizde tamam dedik.
Ben 1 sene önce bir tane 5. Gün embriyo transfer edildi ama 5. Ayimda kaybettik kizimizi
Ben simdik sadece 5. Gün embriyo tecübeli oldugum icin 3. Gün biraz endise etti beni.
1. Kalite - 3 gün embriyo - 2 transfer edilince sansim ne kadar positif sonuc almaya?
Gözün aydin olsun canim insallah sag saglim kucagina almak nasip olsunTedavi sürecinde o kadar çok başlık aradimki 3. Gün orta kalite embriyo tutma şansı diye tutmaz denilen embriyo tuttu benim rabbim nasip etti başka açıklamasi olamaz bunun bence ben 3. Aymdaydim kontrolde doktor ben tutmaz diyodm seni uzmemek için transfer de hiç söylemedim dedi rahim kalinligmda düşukmus çünkü öyle yani benim gibi birisi ararda okur belki diye yazmak istedim. Rabbim dileyen isteyen Herkese nasip etsin.
Insallah umarimRabbim yardımcınız olsun inşallah. Kaliteli ise 3-5 çok fark etmiyor. İlk bebeğinizi neden kaybettiniz?
Demek hayirlisi buymus canim sag saglim kucagina almak nasip olur bebeginiOnla ilgili hiç bilgi vermediler. İstediğimiz kalınlıkta dedıler. Hatta bu 2. Transfer nasıl olcak kac gun sonra konulur dedim. Cunku ilkini yumurta toplanıp 3 gun sonda olmustu. Bunda adet oluyop gıttıö 4 +4+5"dedı dr. Bıde rahim kalınlogına bakcaz ıstedıgımız gibiyse olcak demıstı
Anladım inşallah bu gebeliğinizde erken önlem alınırInsallah umarim❤
Acilmam oldu. Yurt disinda yasiyorum. Burdaki doktorlar ertesi gün yapariz dedi serklaji, doktor olmadigi bir gün daha atdilar. Serklaji yapacagi günün gecesi suyum geldi
Insallah dediklerine göre alacaklar hayirlisi olsunAnladım inşallah bu gebeliğinizde erken önlem alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?