1. Kalite - 3. Gün embriyo - 2 embriyo transfer

Benim bildigim hamilesin canim kan sonuclarin öyle cikdiysa gözün aydin olsun Ama sen yinede bir kac gün sonra yine kan ver canim benim icinde dua et. Adetim gelmesini bekliyorum öyle basliyacagiz
Dualarım seninle canım sende bana dua et inş söylediğin gibi olur

Maşallah hayırlı olsun öncelikle bende tüp bebek yapcam 2 hafta sonra. Ilki 9 ay önce tutmadı şu an tereddütlerim var ya buda tutmazsa diorum korkuyorum. Sizin infertilite sebebi neydi hangi hastanede yaptrdnz

Maşallah hayırlı olsun öncelikle bende tüp bebek yapcam 2 hafta sonra. Ilki 9 ay önce tutmadı şu an tereddütlerim var ya buda tutmazsa diorum korkuyorum. Sizin infertilite sebebi neydi hangi hastanede yaptrdnz
Bizdeki problem embriyolar gelismiyordu ve esimde sperm problemi vardi. Döllenme var ama hücreler ve günler birbiriyle uymuyordu. Bu bizim ikinci denememiz ve micro chip tedavisi yapildi.

Bizdeki problem embriyolar gelismiyordu ve esimde sperm problemi vardi. Döllenme var ama hücreler ve günler birbiriyle uymuyordu. Bu bizim ikinci denememiz ve micro chip tedavisi yapildi.
Bizimde spermlerle ilgili morfoloji sorunumz var eşim 8 aydır ilaç kullanmyo düzelmiş olcagni düşünüyrm kür felan da yaptk. Şimdi tüp bebeğe başlıcaz bizede doktor microchip ile yapcak hayrlsı artk

Son
Sonucun ne çıktı

Hayırlısı olsun canımm inş tutar bende dün transferim oldu 3. Gün embriyosu 2 tane koydular benım gibi olanları okumaya çalışıyorum :))
Bugün adet oldum sükür. Dua edecem seni icin canim benim insallah bebislerin sımsıkı tutunurlar sana Mutlaka sonucu haberdar et beni

Bayanlar bana 3. Gün embriyo su transfer edildi 2 tane birtanesi 1. Kalite birtanesi 2. Kalite... sonucum pozitif 2. Kan sonucumda pozitif üzerinde 7 gün geçti evde idrar testi yaptım evde negatif çıktı acaba birşeymi oldu

Bayanlar bana 3. Gün embriyo su transfer edildi 2 tane birtanesi 1. Kalite birtanesi 2. Kalite... sonucum pozitif 2. Kan sonucumda pozitif üzerinde 7 gün geçti evde idrar testi yaptım evde negatif çıktı acaba birşeymi oldu
Bazen yanila biliyor evdeki testler önemli olan kan sonuclari canim

Ve gözün aydin olsun canim allah sag saglim kucagina almak nasip olsun

Benımde oyleydı 2 tane transfer edildi olmadı. Gerı kalan yumurtalar 5.gune kadar bekledi. Onlardan da 2 tane transfer oldum. 1 i tuttu dıgerı 5 haftalık ken kaybolup gitti

Benımde oyleydı 2 tane transfer edildi olmadı. Gerı kalan yumurtalar 5.gune kadar bekledi. Onlardan da 2 tane transfer oldum. 1 i tuttu dıgerı 5 haftalık ken kaybolup gitti
Ilk transferin 3. Gün embriyomuydu?
Gözün aydin olsun canim az kalmis dogumuna hayirli dogumlarin olsun hayirli evlat olmasini dilerim Sen hamilesin benim icinde dua et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…