- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi EmiraH0310
-
Dualarım seninle canım sende bana dua et inş söylediğin gibi olurBenim bildigim hamilesin canim kan sonuclarin öyle cikdiysagözün aydin olsun Ama sen yinede bir kac gün sonra yine kan ver canim benim icinde dua et. Adetim gelmesini bekliyorum öyle basliyacagiz
canım sonucun ne olduBugün 9. Gün kan verdim dayanamadım 13.91 çıktı iyimi değer sizce??
Maşallah hayırlı olsun önceliklekızlar hepiniz inşallah güzel sonuç alırsınız.Rabbim ol dedikten sonra 3 5 farketmiyobenm 4 yaşında kızm var 3. gün embriyosu ilk denemede oldu çok şükür ve 1 tane transfer edilmişti şimdi ikinciye hamileyim 2 tane 5. gün emriyosu transfer edildi 1 tanesi tutmuş çok şükür kızıma kardeş geliyo❤anliycaginiz aklınıza kötü şeyler getirmeyin bol dua sabır Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah
13.91 çıktı dün. Yarın tekrarlicamcanım sonucun ne oldu
Sagol canim allah razi olsun - ve insallahDualarım seninle canım sende bana dua et inş söylediğin gibi olur❤❤
Bizdeki problem embriyolar gelismiyordu ve esimde sperm problemi vardi. Döllenme var ama hücreler ve günler birbiriyle uymuyordu. Bu bizim ikinci denememiz ve micro chip tedavisi yapildi.Maşallah hayırlı olsun önceliklebende tüp bebek yapcam 2 hafta sonra. Ilki 9 ay önce tutmadı şu an tereddütlerim var ya buda tutmazsa diorum korkuyorum. Sizin infertilite sebebi neydi hangi hastanede yaptrdnz
Bizimde spermlerle ilgili morfoloji sorunumz var eşim 8 aydır ilaç kullanmyo düzelmiş olcagni düşünüyrm kür felan da yaptk. Şimdi tüp bebeğe başlıcaz bizede doktor microchip ile yapcak hayrlsı artkBizdeki problem embriyolar gelismiyordu ve esimde sperm problemi vardi. Döllenme var ama hücreler ve günler birbiriyle uymuyordu. Bu bizim ikinci denememiz ve micro chip tedavisi yapildi.
Allah gönül ferahligi versin cümlemize dua Kabul olmus serinligi versinBizimde spermlerle ilgili morfoloji sorunumz var eşim 8 aydır ilaç kullanmyo düzelmiş olcagni düşünüyrm kür felan da yaptk. Şimdi tüp bebeğe başlıcaz bizede doktor microchip ile yapcak hayrlsı artk
Sonucun ne çıktıMerhaba. Bir konuda size danismak istiyorum.
Dondurulmus 4 embriyomuz var 1. kalite 3. Gün Embriyosu
Doktorumuz dediki 3. Gün oldugu icin 2 tane embriyo transfer edelim dedi, bizde tamam dedik.
Ben 1 sene önce bir tane 5. Gün embriyo transfer edildi ama 5. Ayimda kaybettik kizimizi
Ben simdik sadece 5. Gün embriyo tecübeli oldugum icin 3. Gün biraz endise etti beni.
1. Kalite - 3 gün embriyo - 2 transfer edilince sansim ne kadar positif sonuc almaya?
Daha adet olmami bekliyorum canimSon
Sonucun ne çıktı
Hayırlısı olsun canımm inş tutar bende dün transferim oldu 3. Gün embriyosu 2 tane koydular benım gibi olanları okumaya çalışıyorum :))Daha adet olmami bekliyorum canimbu konuyu acdigimdan beri gelmiyor
Bugün adet oldum sükür. Dua edecem seni icin canim benim insallah bebislerin sımsıkı tutunurlar sanaHayırlısı olsun canımm inş tutar bende dün transferim oldu 3. Gün embriyosu 2 tane koydular benım gibi olanları okumaya çalışıyorum :))
Tamam canımmBugün adet oldum sükür. Dua edecem seni icin canim benim insallah bebislerin sımsıkı tutunurlar sana ❤ Mutlaka sonucu haberdar et beni
Bazen yanila biliyor evdeki testler önemli olan kan sonuclari canimBayanlar bana 3. Gün embriyo su transfer edildi 2 tane birtanesi 1. Kalite birtanesi 2. Kalite... sonucum pozitif 2. Kan sonucumda pozitif üzerinde 7 gün geçti evde idrar testi yaptım evde negatif çıktı acaba birşeymi oldu
Ve gözün aydin olsun canim allah sag saglim kucagina almak nasip olsunBayanlar bana 3. Gün embriyo su transfer edildi 2 tane birtanesi 1. Kalite birtanesi 2. Kalite... sonucum pozitif 2. Kan sonucumda pozitif üzerinde 7 gün geçti evde idrar testi yaptım evde negatif çıktı acaba birşeymi oldu
Benımde oyleydı 2 tane transfer edildi olmadı. Gerı kalan yumurtalar 5.gune kadar bekledi. Onlardan da 2 tane transfer oldum. 1 i tuttu dıgerı 5 haftalık ken kaybolup gittiMerhaba. Bir konuda size danismak istiyorum.
Dondurulmus 4 embriyomuz var 1. kalite 3. Gün Embriyosu
Doktorumuz dediki 3. Gün oldugu icin 2 tane embriyo transfer edelim dedi, bizde tamam dedik.
Ben 1 sene önce bir tane 5. Gün embriyo transfer edildi ama 5. Ayimda kaybettik kizimizi
Ben simdik sadece 5. Gün embriyo tecübeli oldugum icin 3. Gün biraz endise etti beni.
1. Kalite - 3 gün embriyo - 2 transfer edilince sansim ne kadar positif sonuc almaya?
Ilk transferin 3. Gün embriyomuydu?Benımde oyleydı 2 tane transfer edildi olmadı. Gerı kalan yumurtalar 5.gune kadar bekledi. Onlardan da 2 tane transfer oldum. 1 i tuttu dıgerı 5 haftalık ken kaybolup gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?