boy 1.68 kilo 65 canim (Canim senin boy kilo kac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boy 1.68 kilo 65 canim (Canim senin boy kilo kac
ya beslenmemi bir türlü düzene oturtamadım taktikca bu konuya daha fazla yiyorum.Dikkat ettimde sebze genelde - sebebini öğrenebilirmiyim ?
ya beslenmemi bir türlü düzene oturtamadım taktikca bu konuya daha fazla yiyorum.
nasil bir yol izlemem gerektigi konusunda kafam hala karışık.
en basitinden acikinca yiyim doyuncabirakiyim diyorum en rahati en dogali bence ama bu bile basit olmasina ragmen zorluyor beni.sen ne düşünüyorsun bu yöntem hakkinda beraber uygulayalim mi düşünürsen ayrintilari anlatiyim
canim deniz egecenin kitabini aldim onu okuyorum cok mantıklı şeyler yaziyor sanirim insalllaaah bu sefer oturtacagim düzene beslenmemi :)Bu yöntemi Dr. Ozan Tunçer e kitabını okuduğumda uygulamıştım. Ve yaklaşık 4 5 ayda otomatikman normal yememe rağmen 8 kilo vermiştim. Ama hergün yürüyüş yapıyordum. Aslında gayet basit bir yöntem uygulanabilir. Bence senin zorlamanın nedeni birçok şeyi biranda yapman olabilir. Kendine haftalık hedefler koy. Mesela her noktayı bir hafta uygula diğer hafta yenisini ekleyerek denesen?
Bende şuanda evde olduğum için zorlanıyorum. Benim en büyük sorunum şu içmemek. 2,5 lt su içtiğimde hicbirsey yiyemiyorum.migde bulantısı yaşıyorum. Şimdi zenginlik limonlu şekilde deniyorum bakalım zaman ne gösterecek.
Günaydin sevgili canim günlüğüm:)
Bugun cok güzel bir gün olacak hissediyorum.Takintilarimdan ve bagimliliklarimdan kararsızliklarimdan kurtuldugum gün olacak :)
Deniz egecenin kitabini okumaya basladim.Artik beslenmemi düzene koyaacagim.VE ideal bedenime ulasacagim insallaaaah :))
canim ozan tunceri okudum demistin aynen onun gibi acikinca ye doyunca birak mantigi. ve öyle mantikli şeyler yazmış ki zihnimizle yedigimizden bahsetmis kesinlikle öyle baya bilimsel seyler de var ben anliyim buraya alintilar da yaparim beraber yapariz istersenBaşaracağız:)))
Deniz egemenin kitabını hiç duymadim kısaca anlatabilirsin?
beraber yapalim dedigim şeyleri de sadece begenip geciyosun yaa arkadas ariyorum neden gelmiyosun :)))Başaracağız:)))
Deniz egemenin kitabını hiç duymadim kısaca anlatabilirsin?
beraber yapalim dedigim şeyleri de sadece begenip geciyosun yaa arkadas ariyorum neden gelmiyosun :)))
Canım oncelikle aciktiginda yiyosun istedigini yiyebilirsin ama yavasca ve yumrugun kadar.genelde her öğünde tek çeşit beslenmeyi oneriyor.2 saatte bir yumrugun kadar istedigini ye diyor diyete degil harekete odaklan diyorBanada birkaç tüyo verebilirmisiniz kitaptan?
Canım oncelikle aciktiginda yiyosun istedigini yiyebilirsin ama yavasca ve yumrugun kadar.genelde her öğünde tek çeşit beslenmeyi oneriyor.2 saatte bir yumrugun kadar istedigini ye diyor diyete degil harekete odaklan diyor
hepimoz teorikte cok seybiliyoruz aslında ama uygulamak problem oluyor.o yüzden Yoldaş ariyoruz yanimiza :)Yumruk olayını ve açıklığıyla ye olayı mantıklı. Ancak hem açıklığında ye diyip iki saate bir ye demek tezat değilmi? Ama yumruk kadar açıklığında ye olayını zaten biliyordum. Ama uygulamakta zorlanıyorum. Biraz daha azimli motivasyonla olmam gerek sanırım.
İkimiz başlayalım o zaman birbirimize destek olalım ve Motive edelim ne dersin?hepimoz teorikte cok seybiliyoruz aslında ama uygulamak problem oluyor.o yüzden Yoldaş ariyoruz yanimiza :)
illaki 2 saatte bir yiyin demiyor aciktiysaniz 2 saat sonra yine yumruk kadar yiyin diyor vucudunuzun ihtiyacina gore kimi zaman 5 6 öğün kimi zaman da 1 öğün yersiniz diyor..
başla canim bence bugün