- 13 Aralık 2008
- 737
- 402
- Konu Sahibi Kalimero28
merhaba herkese yakın bir arkadaşımın kedisi hamile kaldı 2 ay bekledim doğdular 2,5 ay bekledim süreç sonunda gitmeye hazır dediler yavrulardan birine aşık olmuştum aldım eve getirdim (ilk kedi deneyimim) , odasını, yemeğini suyunu, tuvaletini iyice benimsemesi için odamda tuttum ( aldığım yerde kedi nüfusu çok fazla olduğundan annesi ve kardeşleriyle 1 odada kapalıydı yani alışık olduğu şey kapalı kapıydı) ama her gün kucağımda evi gezdirdim, öpe koklaya bebek gibi konuşa konuşa evi gezdirdim 5-10 dakikalarda evde saldım gezdi, getirdiğimin ertesi günü idrarında kan oldu veterinere gittik çok ağır bir tedavi önerildi keyfi yerinde olduğu için kıyamadım o kadar ilaç almasına izleme yoluna gittim kan kesildi ama sürekli dısarıya çişini yaptı kumu biliyor kakasını hep kuma ama çişini canı isterse kuma yapıyor 5 günün sonunda iyice strese girmesin diye açtım kapıları evin her yerinde gezmeye başladı dolayısıyla evin her yerine işedi ama kaka için kuma koştu inadına yaptı sanki bana yaptığı köşelere sirke döktüm gene yaptı, çamaşır sulu pamuklar koydum gitti pamuğun üstüne işedi kısacası beni sevmedi ve benimle inatlaştı, sanırım stresi arttı bu arada beni sevdiğini düşünmüştüm benimle yattı hep çok oyun oynadık bol ilgi bol sevgi bol şımartmaya rağmen hayvanın çok üzüldüğünü düşünerek aldığım yere geri götürmek zorunda kaldım gider gitmez kardeşleriyle yumak oldu, annesini emmeye çalıştı (78 günlük olmuştu o gün) çok özlüyorum onu odamda yokluğu çok canımı yakıyor ama hem beni sevmedi hem de çiş işine çare bulamıyoruz ben nerede hata yaptım ya çok mutsuzum (