Gebeliğe Hazırlık 1 haftadır ovulasyon pik yardım edin ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam 6 gün önce karnima sancı girdi backlarima attı yumurtluyom sandım ovulasyon yaptm tam 6 gündr ovulasyon byLe kipkirimizi şimdide byLe yptm elim ayagm titriyo yanls olmasndn korkuyrm
Canım benimde adetime 2 gün kala ovulasyon pozitifti test yaptım silik çizgi çıktı bugün kan verdim hamileyim sıkıntı etme hamilesin sevin doya doya inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Canım benimde adetime 2 gün kala ovulasyon pozitifti test yaptım silik çizgi çıktı bugün kan verdim hamileyim sıkıntı etme hamilesin sevin doya doya inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Alhmmm ne büyüksün hiç umut yokken sıkıla sıkıla gidip aldı eşim şuan tekrar gitti almaya ddim daha pahalı sini al gene yapaym

Kizlarrr kurban olym ilk defa yasiyrm byLe bsii boşuna sevinip aglamiyrm değil mi evde pozitif çıkıp hstenede kanda negatif olmzz degilmiiii

Yav hamilesin işte kabak gibi ortada hayırlı olsun . Şu ovulasyon testlerinin pik olduğu ilk günden itibaren komple hepsinin resmini çekip atabilirmisin?

Çok güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allahım bebek isteyen tüm annelerin dualarını duy ,gerçekleştir amin

Yok 9 aylık evliym hiç hastenye gtmedim hastalığın varmı yok mu bilmiyrm sdece hiç belirti yok interten okudugm kadaryla ve mutluym inanmak istemiyorum yanls çıkarsa diye

Korkma yanlış çıkma ihtimali şu tabloya göre %0 için rahat olsun sağlıkla kavuşursun inşallah. Şeyi merak ettim bu ovulasyonda hani ilk piki 16.günde gördünya ondan sonra test yapmaya devam ettin mi yoksa 10 gün sonra mı tekrar yaptın yani 2.pikleri kaç gün sonra görmeye başladın?

Kizlar pahalı olanı da yptm byLe cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…