- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 27
O zaman doktora gidince o söyler kaç hafta kaç günlük olduğunu canımAdetim düzensiz ama 30 -35 arası kesin olurm bugn 34. Gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman doktora gidince o söyler kaç hafta kaç günlük olduğunu canımAdetim düzensiz ama 30 -35 arası kesin olurm bugn 34. Gün
Canım benimde adetime 2 gün kala ovulasyon pozitifti test yaptım silik çizgi çıktı bugün kan verdim hamileyim sıkıntı etme hamilesin sevin doya doya inşallah sağlıkla kucağına alırsınTam 6 gün önce karnima sancı girdi backlarima attı yumurtluyom sandım ovulasyon yaptm tam 6 gündr ovulasyon byLe kipkirimizi şimdide byLe yptm elim ayagm titriyo yanls olmasndn korkuyrm
Alhmmm ne büyüksün hiç umut yokken sıkıla sıkıla gidip aldı eşim şuan tekrar gitti almaya ddim daha pahalı sini al gene yapaymCanım benimde adetime 2 gün kala ovulasyon pozitifti test yaptım silik çizgi çıktı bugün kan verdim hamileyim sıkıntı etme hamilesin sevin doya doya inşallah sağlıkla kucağına alırsın⚘
Bi an önce kan vermeye git canımAlhmmm ne büyüksün hiç umut yokken sıkıla sıkıla gidip aldı eşim şuan tekrar gitti almaya ddim daha pahalı sini al gene yapaym
Hepinizden allh binn kere razı olsnn ilk mutluluğumu sizle paylstm herkesn gönlüne göre vrsnnnnO zaman doktora gidince o söyler kaç hafta kaç günlük olduğunu canımHayırlı olsun tekrardan bana da dua et bu sevinci yaşayayım
![]()
Amin canım senden deHepinizden allh binn kere razı olsnn ilk mutluluğumu sizle paylstm herkesn gönlüne göre vrsnnnn
Allh senden razı olsn cokk sagolAmin canım senden deSağlıklı sorunsuz bi gebeliğin ve doğumun olur inşallah :)
Ayyyy çok güzel yaaa Rabbim bize de yaşatsın inşşYaaa bu kelimelerde beni öldürecek bunları duyacağım okuyacgmm günlerde varmisss![]()
Kizlarrr kurban olym ilk defa yasiyrm byLe bsii boşuna sevinip aglamiyrm değil mi evde pozitif çıkıp hstenede kanda negatif olmzz degilmiiii
Ne kadardır deniyorsunuzYaaa bu kelimelerde beni öldürecek bunları duyacağım okuyacgmm günlerde varmisss![]()
Ay yok yok bildiğin hamilrsin. NetttKizlarrr kurban olym ilk defa yasiyrm byLe bsii boşuna sevinip aglamiyrm değil mi evde pozitif çıkıp hstenede kanda negatif olmzz degilmiiii
Yaaa bu kelimelerde beni öldürecek bunları duyacağım okuyacgmm günlerde varmisss![]()
Yok 9 aylık evliym hiç hastenye gtmedim hastalığın varmı yok mu bilmiyrm sdece hiç belirti yok interten okudugm kadaryla ve mutluym inanmak istemiyorum yanls çıkarsa diyeNiye bu kadar şaşırdınki yıllardır mı bekliyosun veya bi hastalığın mı vardı?
Yok 9 aylık evliym hiç hastenye gtmedim hastalığın varmı yok mu bilmiyrm sdece hiç belirti yok interten okudugm kadaryla ve mutluym inanmak istemiyorum yanls çıkarsa diye
Kizlar pahalı olanı da yptm byLe ciktiKorkma yanlış çıkma ihtimali şu tabloya göre %0 için rahat olsunsağlıkla kavuşursun inşallah. Şeyi merak ettim bu ovulasyonda hani ilk piki 16.günde gördünya ondan sonra test yapmaya devam ettin mi yoksa 10 gün sonra mı tekrar yaptın yani 2.pikleri kaç gün sonra görmeye başladın?