• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 1 haftadır ovulasyon pik yardım edin ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kbryldz21

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
161
43
13
Adetin 16. Günü yumrtlamayi yakaldm 26. Günü kasiklrm backlarim agrdi tekrar yptm pozitif 1 haftdr üst üste ypiyrm T kopkoyu nedeni ne olablr acaba adetim de düzensiz o yzden adetime kaç kaLmş bilmiyrm

Bu sabah bile byLe cikti
158797198030726535283213279649.jpg

İlla belirti aramayın. Hiç bi belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş var burada
Polistik over olup olmadgimi bilmiyrm hastneye gitmedim bu konular icn buralrda okudm polistik over olanlar ovulsyonu hep pozitf cikrmis öyle bişey var mı sizce

Polistik over olup olmadgimi bilmiyrm hastneye gitmedim bu konular icn buralrda okudm polistik over olanlar ovulsyonu hep pozitf cikrmis öyle bişey var mı sizce

Bi gebelik testi yapın en azından. Hamile değilseniz. Daha sonra doktora gidersiniz

Kizlarrr kurban olym ilk defa yasiyrm byLe bsii boşuna sevinip aglamiyrm değil mi evde pozitif çıkıp hstenede kanda negatif olmzz degilmiiii
Canım %99 ihtimalle hamilesin. Ovülasyon testlerinin sürekli pik göstermesinin sebebi de o. Kaç gün geciktin veya geciktin mi? Bi an önce kan ver 🥰

Canım %99 ihtimalle hamilesin. Ovülasyon testlerinin sürekli pik göstermesinin sebebi de o. Kaç gün geciktin veya geciktin mi? Bi an önce kan ver 🥰
Tam 6 gün önce karnima sancı girdi backlarima attı yumurtluyom sandım ovulasyon yaptm tam 6 gündr ovulasyon byLe kipkirimizi şimdide byLe yptm elim ayagm titriyo yanls olmasndn korkuyrm

Tam 6 gün önce karnima sancı girdi backlarima attı yumurtluyom sandım ovulasyon yaptm tam 6 gündr ovulasyon byLe kipkirimizi şimdide byLe yptm elim ayagm titriyo yanls olmasndn korkuyrm
Beklenen adet tarihin ne zamandı? Yanlış olması imkansız gibi bişey içini ferah tut var inşallah gebelik :)

Back