Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hiç bir belirtim yok ilk yumurtlamamdan 16 gün geçti belirti olmazmiydi sizceHamilesin sanırım bi gebelik testi yap
Ama hiç bir belirtim yok ilk yumurtlamamdan 16 gün geçti belirti olmazmiydi sizce
Polistik over olup olmadgimi bilmiyrm hastneye gitmedim bu konular icn buralrda okudm polistik over olanlar ovulsyonu hep pozitf cikrmis öyle bişey var mı sizceİlla belirti aramayın. Hiç bi belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş var burada
Polistik over olup olmadgimi bilmiyrm hastneye gitmedim bu konular icn buralrda okudm polistik over olanlar ovulsyonu hep pozitf cikrmis öyle bişey var mı sizce
Adetiniz geçmiş gebelik testi yapınAma hiç bir belirtim yok ilk yumurtlamamdan 16 gün geçti belirti olmazmiydi sizce
Hamilesiniz ⚘Testimm byLe ciktii kizlar ne demek
Eminmisnzz bska test ypiym miHamilesiniz ⚘
Kizlar eminmisnzzz tekrar eşim gitti almaya heyecandan agliyrm resmen yanls olma ihtimali varmiiiHamilesiniz ⚘
Hayır yok, hamilesin canım :) Hayırlı olsun :)Kizlar eminmisnzzz tekrar eşim gitti almaya heyecandan agliyrm resmen yanls olma ihtimali varmiiiEki Görüntüle 2626133
Allhm sana şükürler olsnnnHayır yok, hamilesin canım :) Hayırlı olsun :)
Bize de dua et mübarek Ramazan günü canımm :)) Allah hayırla kucağına aldırsın inşallahAllhm sana şükürler olsnnn
Kizlarrr kurban olym ilk defa yasiyrm byLe bsii boşuna sevinip aglamiyrm değil mi evde pozitif çıkıp hstenede kanda negatif olmzz degilmiiiiBize de dua et mübarek Ramazan günü canımm :)) Allah hayırla kucağına aldırsın inşallah![]()
Canım %99 ihtimalle hamilesin. Ovülasyon testlerinin sürekli pik göstermesinin sebebi de o. Kaç gün geciktin veya geciktin mi? Bi an önce kan verKizlarrr kurban olym ilk defa yasiyrm byLe bsii boşuna sevinip aglamiyrm değil mi evde pozitif çıkıp hstenede kanda negatif olmzz degilmiiii
Tam 6 gün önce karnima sancı girdi backlarima attı yumurtluyom sandım ovulasyon yaptm tam 6 gündr ovulasyon byLe kipkirimizi şimdide byLe yptm elim ayagm titriyo yanls olmasndn korkuyrmCanım %99 ihtimalle hamilesin. Ovülasyon testlerinin sürekli pik göstermesinin sebebi de o. Kaç gün geciktin veya geciktin mi? Bi an önce kan ver![]()
Beklenen adet tarihin ne zamandı? Yanlış olması imkansız gibi bişey içini ferah tut var inşallah gebelik :)Tam 6 gün önce karnima sancı girdi backlarima attı yumurtluyom sandım ovulasyon yaptm tam 6 gündr ovulasyon byLe kipkirimizi şimdide byLe yptm elim ayagm titriyo yanls olmasndn korkuyrm
Adetim düzensiz ama 30 -35 arası kesin olurm bugn 34. GünBeklenen adet tarihin ne zamandı? Yanlış olması imkansız gibi bişey içini ferah tut var inşallah gebelik :)