1 Haftada 5 Kilo Verdiren Bacak Kalça Egzersizleri Popo Zayıflama

Sadece squat hareketi yapip haftada 5 kilo verebildiniz mi cok merak ettim?

Bu hareketle 5 kilo veriliyorsa 7 haftadir brazil butt u bosa yapmisim

Yok böyle bisiy

bacaklar sekillenir selulit azalir 1 numarali hareket budur ama kilo verdirmez yanilmayin insanlari

ben uyguladım tamam öyle ağam şaham kilolar belki veremedim ama en azından bir sıkılaşma toplama söz konusu insanları kandırmak ithamınız çok kabaca

Bir haftada sikilasma saglayabildiyseniz bu cok büyük bir basari cünkü forumda bir cok kadin aylardir ter döküyor bacaklari kalcalari sekillensin diye. Squat hareketi tabii ki cok faydali ve bizim programlarimizin icinde de var ancak bir haftada tek basina 5 kilo verdirebilecegini düsünemiyorum.

tabiki bende %100 faydalıdır demedim belki işinize yara diyerekten paylaştım konunun gereksiz olduğu düşünülüyorsa gerekli linki kaldırabilrim

Ben kabaca ithamda bulunuyorum öyle mi ? spor konusunda herkes cok mu bilgili acaba ? burayi okuyan birisi aa kilo verdiyor diye aldanabilir Herseyi ögrenerek yapiyoruz buradada amac ögrenmek basligi bu sekilde acman senin hatan ...neyse tartismak istemiyorum ama senin bu tavrinda kabaca...

bacakları inceltiyo mu kalınlaştırıp kas mı yapıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…