Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum evet haklısınız ama hamilelik ihtimali için ne dersiniz acaba ?Ella hamile kalmamayı yuzde yuz garantileyen bir ilaç değil. Ayrıca üst üste iki gün kullanmak da cok zararlı. Doğru düzgün bir korunma yöntemi bulun.
Hamılesin derim, bebek esyalarını hazırlaBiliyorum evet haklısınız ama hamilelik ihtimali için ne dersiniz acaba ?
Ne bileyim olabilir neden olmasın.. Prezervatif kullanıp hamile kalanlar var doğum kontrol hapına rağmen kalanlar var hatta spiralde bile risk var. Adet gecikmesi yaşarsanız kan tahlili verin. Ama muhtemelen elladan dolayı da gecikmevs yaşama ihtimaliniz de var hormonların dengesini bozuyor cunku. Gebelik istemiyorsan prezervatif+doğum kontrol hapı çift koruma yap.Biliyorum evet haklısınız ama hamilelik ihtimali için ne dersiniz acaba ?
Yani 2 tane almamın pek bir etkisi yok yine her zamanki risk var değil mi%2 ihtimalle kalırsınız %100 oranda da hormonlarınızın kendine gelmesi aylar bulacağı için gecikmeler, düzensizlikler olacak
Etkisi vücudunuza var, senede 2 kere alınacak hapı 1 haftada aldığınız için sıkıntı yaşarsınız ama gebelik ihtimaline bi etkisi yokYani 2 tane almamın pek bir etkisi yok yine her zamanki risk var değil mi
Hamılesin derim, bebek esyalarını
Ya biraz cahilce gelebilir hormonları bozduğu için etki yaratmaz mı ister istemez ?Etkisi vücudunuza var, senede 2 kere alınacak hapı 1 haftada aldığınız için sıkıntı yaşarsınız ama gebelik ihtimaline bi etkisi yok
Yaratmaz, gebelik ihtimalini azaltsa hapın kullanımı 2 tane almak şeklinde planlanırdı zatenYa biraz cahilce gelebilir hormonları bozduğu için etki yaratmaz mı ister istemez ?
Hayır geri çekilme falanda değil. Biz evli barklıyken yapamıyoruz sizde ki nasıl bir cesaret yaMerhabalar, biliyorum kızacaksınız yine mi aynı şeyler ya diyip belki cevaplamayacaksınız ama merak ediyorum gerçekten erkek arkadaşımla korunmasız birer gün arayla ilişkiye girdim (hatta tek seferlik tuhaf bir kanama yaşadım belki yumurtalık kistindedir )birinde içime boşaldı diğerinde boşalmadı ikisinde de ella aldım. Reglim normalde 1 hafta atar haftaya falan olmam lazım ama son zamanlarda elle kullanıp hamile kalanların yazılarını okudum ve içime bir şüphe düşmedi değil yardımcı olabilir misiniz durum hakkında ? Teşekkürler
Peki ben bu iki ilişkiye regl döngümün 15.ve 17.gününde girdim buna yorumunuz nedir ?Yaratmaz, gebelik ihtimalini azaltsa hapın kullanımı 2 tane almak şeklinde planlanırdı zaten
Ben de ilişkiye döngümün 19.gününde girdim hamileyimPeki ben bu iki ilişkiye regl döngümün 15.ve 17.gününde girdim buna yorumunuz nedir ?
Peki yıl içinde birçok kez elma kullanmışsam yine fark etmez mi ? Tebrik ederim aynı zamandaBen de ilişkiye döngümün 19.gününde girdim hamileyim
O ne demek? TeşekkürlerPeki yıl içinde birçok kez elma kullanmışsam yine fark etmez mi ? Tebrik ederim aynı zamanda
Bebeğe yazık bence.Artık bu tür konulara girip o %1 lik ihtimal gerçek olurda hamilesinizdir inşallah diyip çıkıyorum
Sonuçlarını kaldıramayacağınız şeyleri yapmayın !
siz doğum kontrol hapı ile ertesi günü hapını aynı sanıyorsunuz galiba. Hergün kafanıza estikce içiyormusunuz böyle ellayı ?Peki yıl içinde birçok kez elma kullanmışsam yine fark etmez mi ? Tebrik ederim aynı zamanda
Ya farkındayım yanlış yaptığımın eleştiriyordunuz tamam da inşallah maşallah falan gerçekten eleştiride de biraz fazla oluyor bana göre. Evet haklısınız zaten bu son olacak benim bildiğim bir şey değildi bu kadar kötü olduğunu bilseydim zaten almazdım.Ş
siz doğum kontrol hapı ile ertesi günü hapını aynı sanıyorsunuz galiba. Hergün kafanıza estikce içiyormusunuz böyle ellayı ?
Sonra yıllar sonra evlenip çocuğum olmuyor diye burada yüz tane konu açarsınız. Hormonlarınızı mahvedip.