Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm gerçi başlık açıcam ama sana buradan da söyliyim. kesnlikle işine yarıyacağına eminim en azndan yüzündeki sivilce yoğunluğu azalıp yüzünde saf bir görüntü oluşturur 1 haftada. tarif ise şu şekilde: aktardan aldığın kantoron çiçeğinden 1 yemek kaşığı alıp yarım lt suda 15 dk kaynatıp 10 dk içinde dinlendir.ve süz. ılıdıktan sonra pamuk yardımı ile yüzüne boynuna sür. kalan suyu şişeye koyup buzdolabına kaldır muhtemelen 1 hafta fazlasıyla yeter sana o su ama istersen hafta ortasında tazele yne o karışımı. ben yarım kaşığa 0,25 lt yapıyorum bitsinki tazelensn diye.. ama emin ol ben kardeşim ve çevremdeki kim kullandıysa herkeste çok güzel sonuçlar ortaya çıktı sivilce ve izleri gittkçe kayboldu 2 günde zaten etkiyi anlarsın.alışkanlık haline getrmelisin bence bu karışımı baharda kullandım süper geldi yazın devam edemedm yne yeniden başladım ve 5 gündür cildim tamamen tazelendi
buarada şimdiden hayırlı olsun canm mutluluklar... kaydirigubbakcemile3
her gün bi demet maydonozu bi litre suda demle, iç. dıştan yapılan şeyler olan sivilceyi kurutur ama içten çıkmaya devam ederler onlar. maydonoz karaciğerini destekleyecek, stresten kaynaklanan sivilce sorununu kesecektir. bi çay tabağının içine biraz ayırıp bunu da tonik olarak kullanabilirsin, maydonoz çok iyi bi antiseptik ve temizleyicidir
her gün bi demet maydonozu bi litre suda demle, iç. dıştan yapılan şeyler olan sivilceyi kurutur ama içten çıkmaya devam ederler onlar. maydonoz karaciğerini destekleyecek, stresten kaynaklanan sivilce sorununu kesecektir. bi çay tabağının içine biraz ayırıp bunu da tonik olarak kullanabilirsin, maydonoz çok iyi bi antiseptik ve temizleyicidir