Burada konu açacağımı kesinlikle düşünmezdim...çok severek evlendik 4 yıl önce,6 yıldır birlikteydik,hala deli gibi seviyorum galiba o da seviyor...1 yıl önce işini kaybetti,ben çalışıyorum Allahtan,sorun da etmedim hiç,olabilir...ama zamanla kompleks haline getirdi bunu...zor bir hamilelik dönemi yaşadım,yaşıyorum,bu dönemde en çok eşim destek oldu bana,en çok o üzdü yine...ailem çok uzakta oturuyo,yakınımda kimsem yok,onun ailesi bu dönemde çok yakın oturmamıza rağmen genelde telefonla destek oldu!!!sürekli annen ne zaman gelcek deyip durdular,,,oysa ben annemin bu ortama gelmesini hiç istemiyodum...son 1-2yıldır aileme karşı tavır aldı çünkü eşim,hatta bir keresinde açık açık sevmiyorum anneni babanı,gelmesinler dedi..gelince çok kalıyolarmış..ama onlar uzakta oturuyolar,1 günlüğünemigelicekler?gelince 1 hafta kalıyolardı sadece...son 3-4 kez gelmelerinde hep kavga çıkarttı eşim,beni ağlatıyodu annemlerin gözü önünde,canımı ne sıkıyosa,beni ne sinirlendiriyosa onu yapıyodu...annem ben hamileyken yine de herşeyi göze alarak 2 kez geldi bana bakmaya..kadına öyle kötü davranıyoduki,daha geldiği günün ertesi gün bişeyler bahane edip onunla konuşmamaya,beni ağlatmaya başlıyodu..bu 3.gelişinde de öyle oldu...artık son haftalardayız ve çok şükür zor zamanları atlattık bebeğim iyi,sağlıkla da doğacak inşallah...anneme geç gel dedim,2-3 hafta kala gelki çok muhattap olmayın,öyle de yaptık.ama geldiği günün ertesi gün kapıları çarpmaya,oflayıp puflamaya başladı yine..annem çok konuşuyomuş,herşeye yorum yapıyomuş...annem tv haberlerini bile heyecanla izler,terör olaylarına saydırır siyasetçilere kızar falan..konuşması bu yani,ona hiç karışmaz...annem geleli 1 hafta olmuştu,annesigil gelmedi hiç,annem ve yakın bi ilçede oturan kuzenim evi temizlemeye başladılar,kuzenim çalıştığı için haftasonu vakti vardı sadece,o yüzden bütün gün temizlik yaptılar,akşam 7-8 gibi annesi ve eşim geldiler ellerinde poşetler...bebeğe bişeyler almış annesi falan,onları gösterdiler,annem ve kuzenim biri mutfakta biri banyoda elleri deterjanlı olduğu için gelmediler ilk etapta,hoşgeldin nasılsın muhabbeti yapıldı ama tabiki..eşim babasının yanına gitti maça..10 dk sonrada bizimkiler ellerini yıkayıp yanımıza geldiler,çay yaptı annem içtik güldük söyledik...2 saat sora baktık vakit geç,ortalık dağınık hiç olmazsa koridoru toplayalım diye kalktık,kaynanam salonda oturdu kaldı,gazete verdim okusun diye,yardım falan bekleyende yok zaten ondan...eşim geldi tam o sıra,bi hışımla girdi içeri,annesine,bunlar temizlik yapıyolar sen yalnızmı oturuyosun dedi...annesini aldı gitti..sonra geldi eve beni çağırdı,yine annen ne zaman gidecek gitsin istemiyorum falan..bana kim bakıcak diyorum kim balkarsa baksın diyo...annemlere çaktırmamaya çalıştım,ama anladı tabi beni yine üzdüğünü.bikaç gün yine aynı tavırlar anneme bana karşı devam etti...annem çok dolmuştu artık..dün sabah annesi tel etmiş,annem açmış,ne yapıyosunuz demiş,annem de ne biçim çocuk yetiştirmişsiniz neden böyle davranıyor demiş,kaynanamda ne var canım 15 günde sen bakıver demiş benim için..sanki 9 aydır o bakıyo...sonra annem dayanamamış kapamış tel.u az sora bi daha aramış,bu sefer tel u bana getirdi annem,o sırada eşim wc.deydi.bana nasılsın demeden,eşimin adını söyleyerek onu ver diyo,ne oldu dedim,bişey oldu zannettim...eşyalarını toplasın gelsin diyo...bi annene sahip çıkamadın diyo,bana diyo düşünün...ne diyosun sen dedim,o kadar sinir oldumki zor tutttum kendimi ama bişey demedim yine..eşim gitti az sonra aradı anneme küfür ediyo,gitsin onu istemiyorum bilmem ne...ağlamaktan bihal oldum.anneme duyurmamaya çalıştım.akşam dr.kontrolümüz vardı ona gittik,yoldada demediğini bırakmadı..ya ailen ya ben diyo...annem babam sana bişeymi yaptı diyorum,sevmiyorum onları diyo...ben doğum yapıcam yakında yaaa bana yapılırmı anneme yapılırmı bu?b ende boşanalım yarın dedim,direttim.bu sefer sarılmaya öpmeye falan kalktı,o zaman sende bende ailelerimizle kendimiz görüşcez bundan sora buraya gelince ailemi en güzel otellerde ağırlıycam kendim görüşcem dedim..gece boyunca da konudan hiç söz etmedik,annemle yine konuşmadılar,onlarınkilerde aramdı...annem bebeğim 20 günlük olana kadar yanımda kalıcak ne olursa olsun...siz olsanız ne yapardınız kızlar,lafları yutamıyorum,uyuyamıyorum çok kötüyüm...