Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
maşşallah onlara 😍
ben baştan hata ettim farkındayım :KK43:
herşeye kendim koştum,hep hazır buldular
Aynı ben şimdi hiç bir tarafım tutmuyor eşim bile bazen çocuklara kızıyor kalk kendin yap diye
. dönüyor bana alıştırma artık şunları diyor sanki kendi bana alismamis gibi :KK43:

maşşallah onlara 😍
ben baştan hata ettim farkındayım :KK43:
herşeye kendim koştum,hep hazır buldular
Yok canım öğrenmeleri lazım:)Mesela kızlara diyorum farzedin evlendiniz ve bir mesleğiniz var:)Eve geleceksiniz o makina boşalacak ve dolacak yemek yapılacak,çamaşır yıkanacak,ev temizlenecek:)Yani okudunuz işiniz var diye size kimse bunları yapmana gerek yok demeyecek:)
Biri benim gibi akdeniz anemisi var çabuk yoruluyor,oruç tutuyor ama ilk iki gün zorlandı:)Tamam yoruluyor ama alışması lazım öyle okula gidebilir:)Ev hanımı olabilir:)Yani hayatın zorluklarını öğrenmeleri lazım:)

Yok canım öğrenmeleri lazım:)Mesela kızlara diyorum farzedin evlendiniz ve bir mesleğiniz var:)Eve geleceksiniz o makina boşalacak ve dolacak yemek yapılacak,çamaşır yıkanacak,ev temizlenecek:)Yani okudunuz işiniz var diye size kimse bunları yapmana gerek yok demeyecek:)
Biri benim gibi akdeniz anemisi var çabuk yoruluyor,oruç tutuyor ama ilk iki gün zorlandı:)Tamam yoruluyor ama alışması lazım öyle okula gidebilir:)Ev hanımı olabilir:)Yani hayatın zorluklarını öğrenmeleri lazım:)
Akdeniz anemisi olduğunu bilmiyordum abla senin kızına da geçmiş olsun :/

Ondan canım kolay değil:)
Birazda içinde olacak:)Bak kardeşleri ve babası hayatta yapmaz.Onlara göre erkek iş yapmaz ayıptır:)
Ama benim eşim yapar:)Onlar boşta olsa yapmaz:KK70:
Yaratılış diyeyim:)
Uyumayı sevmez:)
bizimkiler adını kılıbığa çıkardı kocamın :confused:
bi de iş yapsa x hanım derler :KK70:

ona da cevabı hazır :olamaz:
sürekli yardımcı tutarım :confused:

X