Aynen canım onu bende istiyorum:)Kazansinlar kacmasinlar :)uzun zamandır yarisip kazanamaynlar önce kazansın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım onu bende istiyorum:)Kazansinlar kacmasinlar :)uzun zamandır yarisip kazanamaynlar önce kazansın:)
Alayım sana tarifYemek yapmaya kaçıyorum, pide hamuru da yoğurdum bakalım nasıl olacak
Geçen seneki tarifi kaybetmişim![]()
Daha zaman var olmadı sonrakine inşaallah:)Orasını hatirlatma![]()
Al hepimize pide tarifiAlayım sana tarif![]()
Kelleci yoksa bize tiramisu yapan senmisinPınar labne aşkına ..![]()
Hoşgeldin canım tarifini bekliyoruz bir onaylansa:)Pınar labne aşkına ..![]()
Vefa destek hattını arayıp labne isteyecemDaha zaman var olmadı sonrakine inşaallah:)
Şimdi söyleyecek lütfen yeni yarışmacıları kandırmayalımKelleci yoksa bize tiramisu yapan senmisin![]()
Benden selam söyleVefa destek hattını arayıp labne isteyecem![]()
Niye söylüyonAha haa iwittt![]()
Bak hemen döküldüAha haa iwittt![]()
Akşam gelsin alırım:)acaba ben pide mi yapsam arasina labne sürerim labneli pideAl hepimize pide tarifi![]()
Bende beklemedeyim cnmHoşgeldin canım tarifini bekliyoruz bir onaylansa:)
Ben bilmem artık:)Akşam gelsin alırım:)acaba ben pide mi yapsam arasina labne sürerim labneli pide
Kurdun aklina kuzu sokuyorum şu an![]()
Sen gel biz hep yarışıyoruzBende beklemedeyim cnm ❣❣oy güzel oluyor ya böyle yarışmalar ☺☺
Ben bidemi yaptım Bile fırında ama labneli iyi olur haAkşam gelsin alırım:)acaba ben pide mi yapsam arasina labne sürerim labneli pide
Kurdun aklina kuzu sokuyorum şu an![]()
Tiramisu yakalandıAha haa iwittt![]()
Gelirim anam tadini aldım bu işinSen gel biz hep yarışıyoruz![]()
Şimdi söyleyecek lütfen yeni yarışmacıları kandırmayalım![]()