- 16 Ağustos 2010
- 292.917
- 602.617
- 43
Aynen canım onu bende istiyorum:)Kazansinlar kacmasinlar :)uzun zamandır yarisip kazanamaynlar önce kazansın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım onu bende istiyorum:)Kazansinlar kacmasinlar :)uzun zamandır yarisip kazanamaynlar önce kazansın:)
Alayım sana tarifYemek yapmaya kaçıyorum, pide hamuru da yoğurdum bakalım nasıl olacak
Geçen seneki tarifi kaybetmişim
Daha zaman var olmadı sonrakine inşaallah:)Orasını hatirlatma
Al hepimize pide tarifiAlayım sana tarif
Kelleci yoksa bize tiramisu yapan senmisinPınar labne aşkına ..
Hoşgeldin canım tarifini bekliyoruz bir onaylansa:)Pınar labne aşkına ..
Vefa destek hattını arayıp labne isteyecemDaha zaman var olmadı sonrakine inşaallah:)
Şimdi söyleyecek lütfen yeni yarışmacıları kandırmayalımKelleci yoksa bize tiramisu yapan senmisin
Benden selam söyleVefa destek hattını arayıp labne isteyecem
Aha haa iwitttKelleci yoksa bize tiramisu yapan senmisin
Niye söylüyonAha haa iwittt
Bak hemen döküldüAha haa iwittt
Akşam gelsin alırım:)acaba ben pide mi yapsam arasina labne sürerim labneli pideAl hepimize pide tarifi
Bende beklemedeyim cnm oy güzel oluyor ya böyle yarışmalarHoşgeldin canım tarifini bekliyoruz bir onaylansa:)
Ben bilmem artık:)Akşam gelsin alırım:)acaba ben pide mi yapsam arasina labne sürerim labneli pide
Kurdun aklina kuzu sokuyorum şu an
Sen gel biz hep yarışıyoruzBende beklemedeyim cnm ❣❣ oy güzel oluyor ya böyle yarışmalar ☺☺
Ben bidemi yaptım Bile fırında ama labneli iyi olur haAkşam gelsin alırım:)acaba ben pide mi yapsam arasina labne sürerim labneli pide
Kurdun aklina kuzu sokuyorum şu an
Tiramisu yakalandıAha haa iwittt
Gelirim anam tadini aldım bu işinSen gel biz hep yarışıyoruz
Bal0ncuk un hatri kalır şimdi onla çok uğraştıkŞimdi söyleyecek lütfen yeni yarışmacıları kandırmayalım