1 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum ve sürecim! Ve düşüncelerim,tecrübelerim sizler ile..

Ettirme , rahatına ve keyfine bak. Bir anda geçince herşey bu kadar mı diyeceksin :) yavaş yavaş kollarının kalktığını göreceksin 5 gün içinde. Ama asla zorlamadan
Kollarım hareket ediyor aslında ağrı yok gögüslerimde baskı var bazen farketmeden ani hareketler yapıyorum çekmece falan çekiyorum bir şey olur mu acaba

Kollarım hareket ediyor aslında ağrı yok gögüslerimde baskı var bazen farketmeden ani hareketler yapıyorum çekmece falan çekiyorum bir şey olur mu acab
Kollarım hareket ediyor aslında ağrı yok gögüslerimde baskı var bazen farketmeden ani hareketler yapıyorum çekmece falan çekiyorum bir şey olur mu acaba
hayır sakın panik yapma :) Kötü bir şey olmaz, eğer zaten zorlanma olur ise hafif kramp girer ve o an yaptığın şeyi bırakırsın o an orada o ağrı kalır .. çekmeceden bir şey olmaz , eğer çok zorlanacak sert ağır bir şey ile hareket sağlarsan işte o zaman sakıncalı

Çok teşekkürler canım içimi rahatlattın:)

Merhaba fiytlar nedir bende olmak istiyorum ama hiç bilgim yok nekadara oldunuz acaba ameliyatı ozeldende paylasablılırsınız burdan yazmak istemezseniz

Geçmiş olsun nekadara yaptırdınız acaba fiyst arastırması yapıyorm bende bilmediğim icin birde kime yaptırdınız

Merhabalar hem Geçmiş olsun Hem Hayırlı olsun Ben de bugün görüştüm meme büyütme ameliyatı için doktorumla Şubat ayına gün aldık ameliyat için size kask altıma kas üstümü yapıldı mı acaba ikilemde kaldığım tek şey o Çünkü Doktorum söylediğine göre kas altı yerinden hiç oynamıyor kas üstü protez normal meme gibi oynak oluyor ama kas altı dışarıdan ya da elleme ile belli olmuyor anlaşılmıyor kas üstü dokununca anlaşılıyormuş yerinden oynamıyorsa hiç bu protezler hep yukarıda mı kalacak şimdi Sizinki ne durumda acaba

V Valide _sultan Merhaba çok teşekkür ederim. Benim meme altından oldu. Daha önce çok doktor ile görüştüm; bana hep iki seçenek sundular. Ya memenin tam altı ya koltuk altından dediler. Koltuk altından olan; iyileşme süreci geç oluyormuş , kolları uzun müddet dikkatli kullanman gerekiyormuş vs vs aklıma çok yatmadı. Sonuçta ameliyat yeri ne olursa olsun, hem dikkat gerekecekti hemde ister istemez çıplak bir halde bakan istemsiz bunun silikon olduğunu görecekti. Ben rahat olması bakımından; meme altından olanı tercih ettim. Şöyle ki eğer göğüslerin küçük ise evet silikon olduğu bir tık anlaşılıyor. Ama bunu sadece ben hissediyorum. Ama kıyafet ile veyahut bikini vs uzaktan bakılınca fark edilmiyor . Aksine aşırı seksi gözüküyor! Ben bu durumdan inanılmaz memnunum . Bende hiç oynak durum olmadı. Çünkü hangi işlemi yaparsan yap; silikonun yerine oturması senin elindedir . Yaptırdıktan sonra mutlaka yerleşmesi için masaj yap. Ben şuan çok memnunum. Hiç zorlanmadım , hiç yapay hissi yaşamıyorum 1 ayda bütünleştim. Hemde hiç göğsüm yok iken; birden göğüslü olmama rağmen .. senide cesaretinden dolayı çok tebrik ederim . Tereddütlerini çok iyi anlıyorum, çünkü bende olmadan önce çok tereddüt içerisindeydim. Şimdi korkularım sorularım geride kalıp , yerini kocaman bir iyiki yaptırmışım kelimesi aldı.. şimdiden sana geçmiş olsun, muhteşem görüntün ile pırılda!

Şu masaj olayı çok enteresan..benim doktorum kesinlikle masaj yapmanı istemiyorum dedi

Merhaba sizce 300 cc küçük mü benim boyum 1.58 kilom 52 meme dokum yok denecek kadar az

Doktorum da öyle düşünür inşallah 300 küçük olabilir yani
Bende ilk görüşmeye gittiğimde çok büyük istemiyorum en fazla 300 demiştim..ölçütlerden sonra bana güven 340 ya da 360 düşünüyorum dedi doktor..ameliyattan çıkınca 365 olduğunu öğrendim.ilk başta bi bozuldum büyük geldi gözüme ama iki üç gün sonra 1 ay olacak ödemler gidince şuan diyorum ki iyi ki beni dinlememiş

Şu masaj olayı çok enteresan..benim doktorum kesinlikle masaj yapmanı istemiyorum dedi
Ah bilmiyorum ki demek ki doktordan ve danışmandan danışmana değişiyor benim bu sayede yumuşama oldu, ödemler baya bi farkla azaldı

Bende yarın olacağım 170 boy 58 kg 400 deneyecek olmazsa 375 takacak acaba nasıl duracak merak ediyorum. 400 büyük mü ya hala karar veremedim

Bende yarın olacağım 170 boy 58 kg 400 deneyecek olmazsa 375 takacak acaba nasıl duracak merak ediyorum. 400 büyük mü ya hala karar veremedim
Bence asla büyük değil..benim 365 ilk gördüğümde çok büyük gelmişti gözüme şuan 1 buçuk ay oldu gayet ideal boyda..yani biraz daha büyüğü bile olabilirmiş sevinirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…