Gebeliğe Hazırlık 1 hafta nasıl beklerimmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bayankirpik17

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
110
102
23
31
Arkadaşlar adetim 6 günvar ama ben dayanamadım test yaptım sizce hayalet çizgi var mı ben görüyorum yaaa 2 düştüğüm var 1yıllık evliyim daha çok istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210125-193653.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20210125_193538.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 69
Çizgi göremedim 6 gün bayağı erken adete bir kaç gün kala deneyin bence

Ben göremedim canım üzgünüm. Regl dolmazsanz testi tekrarlayın. Herşey gönlünce olsun . Rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Ayrıca çok erken. Benim de bat hemen hemen seninle ayni canım. Ben de dün bir test yaptım çizgi gorcem diye bir saat inceledim :) gördüm birşeyler ama yani sonra düşündüm ki bir hafta önceden nasıl çıksın daha yumurtlayali bir hafta oldu. O yüzden bat gününü bekle derim en azindan

Arkadaşlar adetim 6 günvar ama ben dayanamadım test yaptım sizce hayalet çizgi var mı ben görüyorum yaaa 2 düştüğüm var 1yıllık evliyim daha çok istiyorum
Beklemek çok yorucu ama emin olun test yapınca çizgiyi görmemek daha kötü. O yüzden sabredin gecikmesini bekleyin en azından 3-4 gün geçsin. Hiç çizgi yok attıklarınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…