Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adetim 6 günvar ama ben dayanamadım test yaptım sizce hayalet çizgi var mı ben görüyorum yaaa 2 düştüğüm var 1yıllık evliyim daha çok istiyorum
Arkadaşlar adetim 6 hafta var ama ben dayanamadım test yaptım sizce hayalet çizgi var mı ben görüyorum yaaa 2 düştüğüm var 1yıllık evliyim daha çok istiyorum
Ayrıca çok erken. Benim de bat hemen hemen seninle ayni canım. Ben de dün bir test yaptım çizgi gorcem diye bir saat inceledim :) gördüm birşeyler ama yani sonra düşündüm ki bir hafta önceden nasıl çıksın daha yumurtlayali bir hafta oldu. O yüzden bat gününü bekle derim en azindan
Arkadaşlar adetim 6 günvar ama ben dayanamadım test yaptım sizce hayalet çizgi var mı ben görüyorum yaaa 2 düştüğüm var 1yıllık evliyim daha çok istiyorum
Beklemek çok yorucu ama emin olun test yapınca çizgiyi görmemek daha kötü. O yüzden sabredin gecikmesini bekleyin en azından 3-4 gün geçsin. Hiç çizgi yok attıklarınızda