Nişan 1 gün sonra nişanım var ama aileler karıştı yardım :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

kaykay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
62
16
298
bugn sözlümün evine nişan bohçası götürmeye gittik kayınvalidem rahatsızlandı ve hiç yanımızda durmadı. bi de abar topar hastaneye gitmeye kalkışınca işler karıştı annem çok bozuldu daha öncede böyle kötü ağırlamıştı ama bu sefer çok karıştı ortalık hatta sözü at bile dedi annem ne yapmalıyım ne olur yardım ağlamaktan gözlerim şişti

anneniz neyi sorun yapıyor ? kadın hastalanmışş ...

sanırım kv biraz hastalık hastası
ama yaptığı çok ayıp tabi hastalığın mazareti olmaz ama
karşıdaki insanlarda bıraktığı etki çok kötü oluyor hele de gerçekliği yoksa
kaldıki insan ölecek olsa dişini sıkar yada bi özür diler öyle kalkar
eminimki ailende hemen onu alıp götürecekti hastaneye yada bi şekilde yardım edecekti
gerçekten anlamak zor o anda hiç umursamayıp kalkıp apar topar hastaneye mi kaçtılar yani
seninkilerden bi özür dilemeden..sana bohça gelse diyecem ki bahane etti kaçtı işin üstünü örttü
ama siz gtürmüşsünüz bohçayı derdi neydi acaba

bide daha öncede kötü ağırlamıştı demişsin canım
önceki olay neydiki merak ettim
sanırım bunu açıklarsan karşıdakinin notunu tam olarak verebilicez

bohça açılana kadar çok sıkıntı yoktu sonradan 2 saate yakın habersiz yattı. en son annem nerde bu kadın diye sorduğunda hastaneye gidecek hazırlanıyo dediler ve bizede hadi sizi de eve bırakalım dediler.. off çok kötü bir durumdayım sizce ne yapayım

daha öncede iadeyi ziyarete gitmiştik sözden önceydi bu durum. o zaman da yanımızda durmadı durduğu zamanlardada surat astı ama bize geldiğinde gayet şen şakrak davranıyo sorun annem gidince oluyo

aslında ypılan ayıp evet ama çok büyük bi durum yok sanki ortada
gene de ben sinir olurdum kız tarafı gelmiş ne rahatlık bu
peki niye yatası tutmuş içerde millet otururken
büyük bi hastalığı filan mı var acaba
ya şunu duymak istiyrum o ev ahalisinden dönüp biri de ya kusura bakmayın nolur
size de ayıp oluyor demedi mi lafta bile olsa..bunu merak ediyorum

daha öncede iadeyi ziyarete gitmiştik sözden önceydi bu durum. o zaman da yanımızda durmadı durduğu zamanlardada surat astı ama bize geldiğinde gayet şen şakrak davranıyo sorun annem gidince oluyo

biliyordum zaten böyle bişi çıkacağını yoksa hiçbi anne kolay kolay söz at demez
daha doğrusu evladına yansıtmaz yada üzülmesini istemez
peki derdi ne annenle hiçbişey hissetmediniz mi bu durumla ilgili
ne bileyim çekememezlilik mi yıldız uyuşmaması mı altın davası mı nedir yani mesele

sanırım kıskanıyo ya da oğlunu alacağını falan düşünüyo annemin of bilmiyorum ve bir allah kulu bize kusura bakmayın demedi öyle apar topar kalktık işte şimdi kayınvalidemin araması gerekmez mi sözlüme arayıp kusura bakma demeli annen dediğimde kadın hastalandı falan dedi

boşver sözlüne sen öyle şeyler söyleyip havayı germe çünkü o anlamaz sen kötü olursun
annene rica et bidaha bi araya gelindiğinde annen üstüne düşsün
rahatsızlandınız keşke bize söyleseydiniz yardımcı olurduk yada sonrasında bi telefon bekledik filan desin
yada direk arasın geçmiş olsun nasıl oldun diye ve yaptığını söyleyip utandırsın biz tel bekledik ama
aramayınca ben arayım dedim desin ya anneler bilir nasıl konuşacağını sen sadece annene söyle boşver gerisini
sakın ama sakın sözlünle kötü olma dediğim gibi o anlamaz normal gelir ama sen kötü anlayışsız olursun

tabi kadın gerekten hastaysa tüm bu hipotezler çürür
hoş pek gerçek olduğunu düşünmüyorum ama gene neyse..

bana öyle bi şeyi hiç hissettirmedi çoluk çocuk sohbeti bile yaptı benimle ama her şeyime de karışıyo evimin fayansına kadar kendi seçtiği oldu

bu arada kaynanaların hepsi aynı oğullarını kaptırma korkusu var
benimki daha sözlenmeden annemi bile tanımadan
ya annen bunu bunu ister mi şunu yaptırır mı oğluma dedi
bende hayır benim annem damat diye köle almış gibi davranmaz
hatta biz rahat mutlu olalım diye herşeye dahil olup zırt pırt diye aramaz bile dedim
ve cevabını alıp sustu..cevabı vermediğin sürece hepsi aynı ama dediğim gibi bırak herkes akranıyla çözsün olayı
sen sözlünle asla arana bunları sokup kötü olma taki o bu meselelerikonuşana kadar

sözlünle bi problemin yoksa birbirinizi seviyorsanız söz atmaya gerek yok. sadece şimdiden kayınvalidenle mesafeni koy bence öyle herşeye karışttırtma tavrını koy sonra alıyo başını gidiyo zapt etmek mümkün olmayabiliyor. sen bu olayada herşeye karışmasınada tavrını koy bu nedenle bozulacaksa da bozulsun

bana öyle bi şeyi hiç hissettirmedi çoluk çocuk sohbeti bile yaptı benimle ama her şeyime de karışıyo evimin fayansına kadar kendi seçtiği oldu

işte o kadar yüz aldığı için anana babana bu saygısızlığı yapabiliyor zaten..mesele orda
senin annen karıştı mı hiçbişiye yada seçti mi? eminim cevap hayırdır
en fazla öneride bulunmuştur kadın

yardımlarınız için teşekkür ederim inşallah her şey yoluna girer şu en güzel günlerimizi böyle geçirmeyelim pof

yardımlarınız için teşekkür ederim inşallah her şey yoluna girer şu en güzel günlerimizi böyle geçirmeyelim pof

inşallah canım bence de yaa senin şuanda çok güzel bi telaşı yaşıyor olman lazım
bide belki okurken çok sert yazmışım gibi anlaşılabilir ama
kusura bakma canım
ben böyle konulara gelemiyorum ne saçmalıktır yani bu evladın mutlu olacak niye taş koyuyorsun
sevmiyorum böyle insanları ve saçma saygısız davranışlarını
oğlu evlenmeyip yanında yaşlansa gözünün içine bakar bu tipler of gitseydi işinden gücünden kurtulsaydım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…