bohça açılana kadar çok sıkıntı yoktu sonradan 2 saate yakın habersiz yattı. en son annem nerde bu kadın diye sorduğunda hastaneye gidecek hazırlanıyo dediler ve bizede hadi sizi de eve bırakalım dediler.. off çok kötü bir durumdayım sizce ne yapayım
daha öncede iadeyi ziyarete gitmiştik sözden önceydi bu durum. o zaman da yanımızda durmadı durduğu zamanlardada surat astı ama bize geldiğinde gayet şen şakrak davranıyo sorun annem gidince oluyo
sanırım kıskanıyo ya da oğlunu alacağını falan düşünüyo annemin of bilmiyorum ve bir allah kulu bize kusura bakmayın demedi öyle apar topar kalktık işte şimdi kayınvalidemin araması gerekmez mi sözlüme arayıp kusura bakma demeli annen dediğimde kadın hastalandı falan dedi
bana öyle bi şeyi hiç hissettirmedi çoluk çocuk sohbeti bile yaptı benimle ama her şeyime de karışıyo evimin fayansına kadar kendi seçtiği oldu
boşver sözlüne sen öyle şeyler söyleyip havayı germe çünkü o anlamaz sen kötü olursun
annene rica et bidaha bi araya gelindiğinde annen üstüne düşsün
rahatsızlandınız keşke bize söyleseydiniz yardımcı olurduk yada sonrasında bi telefon bekledik filan desin
yada direk arasın geçmiş olsun nasıl oldun diye ve yaptığını söyleyip utandırsın biz tel bekledik ama
aramayınca ben arayım dedim desin ya anneler bilir nasıl konuşacağını sen sadece annene söyle boşver gerisini
sakın ama sakın sözlünle kötü olma dediğim gibi o anlamaz normal gelir ama sen kötü anlayışsız olursun
tabi kadın gerekten hastaysa tüm bu hipotezler çürür
hoş pek gerçek olduğunu düşünmüyorum ama gene neyse..
yardımlarınız için teşekkür ederim inşallah her şey yoluna girer şu en güzel günlerimizi böyle geçirmeyelim pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?