• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 gün önceden yapılacak misafirlik önerileri*

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
kızlar selamlar.... haftaiçi misafirlerm gelecek , 20 kişiye yakın :3: ve okuldan çıkıp hep birlikte eve geçicez. yani 1 gece öndecen hazırladğmda kötü olmayacak taze kalacak neler yapabilirim sizce? fikirlerinize ihtiyacım vaaaaaar

kızlar selamlar.... haftaiçi misafirlerm gelecek , 20 kişiye yakın :3: ve okuldan çıkıp hep birlikte eve geçicez. yani 1 gece öndecen hazırladğmda kötü olmayacak taze kalacak neler yapabilirim sizce? fikirlerinize ihtiyacım vaaaaaar

elossanın sultan lokumu
incirli tatlı
bunları bir akşam önceden yapabilirsin

buzluk böreği yapıp
misafir öncesi hemen çıkarıp buzluktan pişirebilirsin canım..

tiramisu olabilir
ben poğaca börek pişirip tazeylken dondurucuya koyUYORUM
misafir gelince biraz dışarda bekletip servis öncesi ısıtıyorum
tazeden farkı olmuyor...

krem şantili kurabiye

veya diğer kurabiye çeşitleri
yaprak sarma
zeytinyağlı dolmalar..

galetalı poğaça var pişirip buzluğa koy istersen 1 ay bile beklet, dolaptan çıkarıp fırında ısıttığn zaman yeni pişmiş gibi oluyor.
ilgilenirsen tarifini eklerim.

1 gün önceden tiramisu yapıp buzdolabına koyabılırsın hem goruntu hem lezzeti güzeldir, sirkeli simit, krem şantili kurabiye, poğaça yapabilrisin bunların hepsini aksamdan yapıp misafirlerin geldiğinde bi çay demlersin bıde rus salatası yaparsın hem lezzetli hem zengin bi tabak olur... tabi misafirlerin gelmediysee :)

Çay yanına bişeyler hazırlaman gerekli sanırım.

* Tiramisu yada Etimekli Tavuk gögsü
* Milföy börek ( gelir gelmez fırına atarsınız )
* Salata ( amerikan , tavuklu salata ,gibi )
* Kek yapabilirsin..

genelde bu yiyecekler 2*3 gün sıkı muhafaza edilebilir :56:

Back
X