kızlar selamlar.... haftaiçi misafirlerm gelecek , 20 kişiye yakın ve okuldan çıkıp hep birlikte eve geçicez. yani 1 gece öndecen hazırladğmda kötü olmayacak taze kalacak neler yapabilirim sizce? fikirlerinize ihtiyacım vaaaaaar
kızlar selamlar.... haftaiçi misafirlerm gelecek , 20 kişiye yakın ve okuldan çıkıp hep birlikte eve geçicez. yani 1 gece öndecen hazırladğmda kötü olmayacak taze kalacak neler yapabilirim sizce? fikirlerinize ihtiyacım vaaaaaar
tiramisu olabilir
ben poğaca börek pişirip tazeylken dondurucuya koyUYORUM
misafir gelince biraz dışarda bekletip servis öncesi ısıtıyorum
tazeden farkı olmuyor...
galetalı poğaça var pişirip buzluğa koy istersen 1 ay bile beklet, dolaptan çıkarıp fırında ısıttığn zaman yeni pişmiş gibi oluyor.
ilgilenirsen tarifini eklerim.
1 gün önceden tiramisu yapıp buzdolabına koyabılırsın hem goruntu hem lezzeti güzeldir, sirkeli simit, krem şantili kurabiye, poğaça yapabilrisin bunların hepsini aksamdan yapıp misafirlerin geldiğinde bi çay demlersin bıde rus salatası yaparsın hem lezzetli hem zengin bi tabak olur... tabi misafirlerin gelmediysee :)
galetalı poğaça var pişirip buzluğa koy istersen 1 ay bile beklet, dolaptan çıkarıp fırında ısıttığn zaman yeni pişmiş gibi oluyor.
ilgilenirsen tarifini eklerim.