• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 gün kala belirti

betaHCG hormonu kana idrardan önce geçtiği için en garanti test o yüzden kan tahlili öneriyor doktorlar ama sizin beklenen adet tarihiniz gelmiş bugün hala adet olmadıysanız yapınca çıkar bence. Ne zaman yumurtladığınız da önemli bu konuda geç yumurtladıysanız geç döllenme oluyor bazen çıkmıyor ama genel olarak batta çıkıyor. Geçmiş olsun inşallah gönlünüze göre çıkar sonuç
Amin inşallah ..14. Gün yumurtlama sonrası ve adetin ilk günü bugün testler bu şekilde olmazsa yarın gidicem kan vermeye

Eklentiler

• 20221220_110218.jpg
    20221220_110218.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 122
Bu ay yumurtlamamı takip etmedim açıkçası 14/15 olmuştu geçen ay o günlerde olmuştu ama bu ay bakmadım 🤷‍♀️

Amin inşallah ..14. Gün yumurtlama sonrası ve adetin ilk günü bugün testler bu şekilde olmazsa yarın gidicem kan vermeye
hayırlı olsun şimdiden Rabbim devamını getirsin bir de hatasından ders almış biri olarak rica ediyorum eğer ilk gebeliğinizse lütfen ilk üç ay uzatın ayaklarınızı yatın bebek tutunsun ben o hataya düştüm çünkü aman evin işi geri kalmasın aman kocam aç kalmasın derken tam 11+6 günlükken düşük yaptım 3 gün önce kürtaja aldılar Allah kimsenin başına vermesin sizi korusun inşallah

hayırlı olsun şimdiden Rabbim devamını getirsin bir de hatasından ders almış biri olarak rica ediyorum eğer ilk gebeliğinizse lütfen ilk üç ay uzatın ayaklarınızı yatın bebek tutunsun ben o hataya düştüm çünkü aman evin işi geri kalmasın aman kocam aç kalmasın derken tam 11+6 günlükken düşük yaptım 3 gün önce kürtaja aldılar Allah kimsenin başına vermesin sizi korusun inşallah
Allah razı olsun inşallah vardır tabiki söylediklerinizi yapmaya çapa göstericem inşallah sizin adınıza üzüldüm hakkınızda hayrlısı olsun Allah tez zamanda yüzünüzü yeni bir bebek haberiyle güldürsün inşallah

Back
X