- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
bu sefer benimki de orjinal :)Benim ikinci hafta için daha iyi bir fikrim var bakalım inşallah tuttutururum bu sefer![]()
![]()
nette yapan yok bakalım burda yapan var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sefer benimki de orjinal :)Benim ikinci hafta için daha iyi bir fikrim var bakalım inşallah tuttutururum bu sefer![]()
![]()
Bende takip ediyorim da sen nereyesun bir yaz banaben bayrağı önde götüren tarifi başka sitede gördüm yapan üyeyi de buradan tanıyordum ve orda takip ediyordum tahmin ettim bu tarifle katılacağını![]()
Kasıp kavurma buralarıbu sefer benimki de orjinal :)
nette yapan yok bakalım burda yapan var mı![]()
Ben yakından gördüm vuruldumYakından resim eklese diğerleri hiç oy alamazdı o derece muhteşem![]()
yok kız favori değil de cidden benim uydurduğum bir israf önlemi :)Kasıp kavurma buralarıfavori tarif aldım diye seviniyorum görünce yutkunmayayim
![]()
sen nasıl bi favori kaptın acabaaağğğğKasıp kavurma buralarıfavori tarif aldım diye seviniyorum görünce yutkunmayayim
![]()
Merak et dursen nasıl bi favori kaptın acabaaağğğğ![]()
Cuma başlıyor kaçırmayın:)Burdan bildirim görünce ayvah dedim tatlı oylaması başladı heralde ödüm koptu![]()
oh oh ben almış kadar sevindim
o beni takip ediyor baş harfim egeBende takip ediyorim da sen nereyesun bir yaz bana![]()
başlayınca bırakamayacaksın bak gör eloş dedi dersinSonra gelsin sunumlar herşeyi boyayacagim![]()
Kolay gelsin canım ellerine sağlıkbu akşam erken kaçıcam,çayımı dikiş dikerken içicem :)
çalışan kızlar benden önlük istedi![]()
sağol canım benimKolay gelsin canım ellerine sağlık![]()
Tamam inşaallah tatlıyı yarın bekliyorumsağol canım benim
bitsin de yarın pazara giderken bırakayım,tatlı için gün bana kalsın :)
Desene yine kaçırdım 1.liği o zaman benbu sefer benimki de orjinal :)
nette yapan yok bakalım burda yapan var mı![]()
Annem de Singer in hem otomatik hem ayaklı makinası var kaç kere sana vereyim dedi bilmiyorum diye almadım çekiliş yaptı geline çıktıbu akşam erken kaçıcam,çayımı dikiş dikerken içicem :)
çalışan kızlar benden önlük istedi![]()