- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Benim menü ve geri dönüşüm tarifim bile hazirben anladım yaaa boşver anlamayanlar katılmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim menü ve geri dönüşüm tarifim bile hazirben anladım yaaa boşver anlamayanlar katılmasın
Yapmadan bildiricekmiyiz menü ve tarifi?Aslında yarışma çok basit ; Bir iftar sofrası fotoğrafı ve bu fotoğrafta yer alan her hangi bir yemeğin nasıl bir israftan kaçarak yapıldığını anlatan bir paragraf yazı.
Mesela Tirit var diyelim bunu bayat ekmeklerle yaptım gibi... ama işte böyle bayat ekmeklerle yaptım diye kısacık yazmayın : ) az kompozisyon ve israfı önleme yöntemi de olabilir bu mesaj.
yollamanız gereken
israfı önleme yöntemi, iftar menüsü ve iftar masası. Ramazan temennileri de olabilir.
var mı soru ?
Daha ne olsun tamamdir . abi ürünü alıp onla foto çekim falan varmı ramazan sofralarında ki misalAslında yarışma çok basit ; Bir iftar sofrası fotoğrafı ve bu fotoğrafta yer alan her hangi bir yemeğin nasıl bir israftan kaçarak yapıldığını anlatan bir paragraf yazı.
Mesela Tirit var diyelim bunu bayat ekmeklerle yaptım gibi... ama işte böyle bayat ekmeklerle yaptım diye kısacık yazmayın : ) az kompozisyon ve israfı önleme yöntemi de olabilir bu mesaj.
yollamanız gereken
israfı önleme yöntemi, iftar menüsü ve iftar masası. Ramazan temennileri de olabilir.
var mı soru ?
Hayır bildirmeyeceksiniz sadece bana özelden sofra resimlerini göndereceksiniz.Sofranızda bir tane kalan yemek veya ekmeklerden bir tarif olmalı yani geri dönüşüm gibi düşün canım:)Yapmadan bildiricekmiyiz menü ve tarifi?
Yapılış aşamaları da Yok yani:)Hayır bildirmeyeceksiniz sadece bana özelden sofra resimlerini göndereceksiniz.Sofranızda bir tane kalan yemek veya ekmeklerden bir tarif olmalı yani geri dönüşüm gibi düşün canım:)
Tabi yaptığınız tarif ,tasaarruf ile ilgili kısa bir metin:)
Yaptigimiz tarifi ayrica cekip atacakmiyiz peki? Yoksa sadece butun menuyu sofraya koyup tek sofra resmimi atalimHayır bildirmeyeceksiniz sadece bana özelden sofra resimlerini göndereceksiniz.Sofranızda bir tane kalan yemek veya ekmeklerden bir tarif olmalı yani geri dönüşüm gibi düşün canım:)
Ozaman aynısı yapılınca sorun yok yani dimi ablaHayır bildirmeyeceksiniz sadece bana özelden sofra resimlerini göndereceksiniz.Sofranızda bir tane kalan yemek veya ekmeklerden bir tarif olmalı yani geri dönüşüm gibi düşün canım:)
benim de hazır nolmuşBenim menü ve geri dönüşüm tarifim bile hazir
Aynısını yapmayalım dabenim de hazır nolmuş
mimkin değel sana sormadan yapmamHayır bildirmeyeceksiniz sadece bana özelden sofra resimlerini göndereceksiniz.Sofranızda bir tane kalan yemek veya ekmeklerden bir tarif olmalı yani geri dönüşüm gibi düşün canım:)
hiç şaşırmamAynısını yapmayalım da
Yok canım:)Yapılış aşamaları da Yok yani:)
Asıl bombayı duymadınız buradaki madalyalar farklı olacakmimkin değel sana sormadan yapmam
kız oltada balık bu yarışmaYok canım:)
Tek resim ve kısa bir metin:)
ben istiyorum ben ben beeennnnnnnAsıl bombayı duymadınız buradaki madalyalar farklı olacak
Nasıl farklı ablaAsıl bombayı duymadınız buradaki madalyalar farklı olacak
Bugun bayat ekmek kebabi yapicaktim ramazan pidesiyle