Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
Aslında yarışma çok basit ; Bir iftar sofrası fotoğrafı ve bu fotoğrafta yer alan her hangi bir yemeğin nasıl bir israftan kaçarak yapıldığını anlatan bir paragraf yazı.

Mesela Tirit var diyelim bunu bayat ekmeklerle yaptım gibi... ama işte böyle bayat ekmeklerle yaptım diye kısacık yazmayın : ) az kompozisyon ve israfı önleme yöntemi de olabilir bu mesaj.

yollamanız gereken

israfı önleme yöntemi, iftar menüsü ve iftar masası. Ramazan temennileri de olabilir.

var mı soru ?
Yapmadan bildiricekmiyiz menü ve tarifi?

Aslında yarışma çok basit ; Bir iftar sofrası fotoğrafı ve bu fotoğrafta yer alan her hangi bir yemeğin nasıl bir israftan kaçarak yapıldığını anlatan bir paragraf yazı.

Mesela Tirit var diyelim bunu bayat ekmeklerle yaptım gibi... ama işte böyle bayat ekmeklerle yaptım diye kısacık yazmayın : ) az kompozisyon ve israfı önleme yöntemi de olabilir bu mesaj.

yollamanız gereken

israfı önleme yöntemi, iftar menüsü ve iftar masası. Ramazan temennileri de olabilir.

var mı soru ?
Daha ne olsun tamamdirEn Büyük KK . abi ürünü alıp onla foto çekim falan varmı ramazan sofralarında ki misal

Yapmadan bildiricekmiyiz menü ve tarifi?
Hayır bildirmeyeceksiniz sadece bana özelden sofra resimlerini göndereceksiniz.Sofranızda bir tane kalan yemek veya ekmeklerden bir tarif olmalı yani geri dönüşüm gibi düşün canım:)
Tabi yaptığınız tarif ,tasaarruf ile ilgili kısa bir metin:)

Hayır bildirmeyeceksiniz sadece bana özelden sofra resimlerini göndereceksiniz.Sofranızda bir tane kalan yemek veya ekmeklerden bir tarif olmalı yani geri dönüşüm gibi düşün canım:)
Yapılış aşamaları da Yok yani:)

Yaptigimiz tarifi ayrica cekip atacakmiyiz peki? Yoksa sadece butun menuyu sofraya koyup tek sofra resmimi atalim

Ozaman aynısı yapılınca sorun yok yani dimi abla

Arkadaşlar merhaba
Fairy ile iftar sofraları yarışmamız başlamıştır.Bana özelden iftar sofranızın resmini göndereceksiniz.
Sofranızda israftan kaçınarak yaptığınız bir tarif olacak yani bayat ekmeklerden,bir gün önce kalan pilavdan,kalan köftelerden bir tarif yapacaksınız.Tarife gerek yok.Sadece tasaruf ve israf ile ilgili kısa bir metin hazırlayıp bana göndereceksiniz.

N Nana
Elalis Elalis
deynepnaz deynepnaz
retro_hippo retro_hippo
C A N O C A N O
Canfeb Canfeb
Youlost16 Youlost16
alimiyon alimiyon
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
Emira SY Emira SY
Rakika Rakika
Kukrim Kukrim
Blue_Peri Blue_Peri
Gizemm0 Gizemm0
Bal0ncuk Bal0ncuk
Elhan Elhan
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Dahliadivin Dahliadivin
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
merve merve
@Yasnaz
2019 mutluluk 2019 mutluluk
B Babygirl16
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
B Birtutammutluluk
@MigiMadid
Kmsl Hnd Kmsl Hnd

mimkin değel sana sormadan yapmam :rolleyes:

X