- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek daha önce kk ile zevkleri tutmuyordukazenin kehaneti son mu buluyor ne
Çok şükür hocam hoşgeldinYaşıyorum ben sıkıntı çıkmadı şimdilik
Öğretmenim iyi misin :))Ben iftardan sonra buraya yazmazsam 112 yi arayın
İyiyim iyiyim üstüne tatlı da yedim bi şeyim yok şimdilik teşekkür ederimmÖğretmenim iyi misin :))
Çok fenayım iftarın üstüne bir de uyudum düşün yaniİyiyim iyiyim üstüne tatlı da yedim bi şeyim yok şimdilik teşekkür ederimm
Sen nasılsın her şey yolunda mı
Desene sahurdan sonra da uyku yokÇok fenayım iftarın üstüne bir de uyudum düşün yani
Bende uyku sorunu pek olmuyor yiyip içip hiç zirlamadan uyuyveririm hemenDesene sahurdan sonra da uyku yok
Ne güzel yaa maaşallahBende uyku sorunu pek olmuyor yiyip içip hiç zirlamadan uyuyveririm hemen
Eşim çok sinir oluyor bana çok seviyorum uykuyu diye ama oda kafasini yastığa koyup hemen uyuyanlardanNe güzel yaa maaşallah
Evet kardeşim benim ver deyip gülleri alıp size getirebilirdiAnlatmayı unuttum
Eşim işten geldikten sonra sabah kapı çaldı :))
Üstüm müsait değildi baktım dürbunden bir tane erkek kucağında kırmızı güller
Eşime dedim bir erkek gülle gelmiş kapıyı aciversene
Eşimde açtı bir isim söyledi kişi yok burası değil dedi eşim
Sordum bana ne zaman gelecek dedim ve sonrası sessizlik
Gerçekten kafayı yastığa koyunca uykuya dalanlara hayat boyu özeneceğim eşim de sizlerdenEşim çok sinir oluyor bana çok seviyorum uykuyu diye ama oda kafasini yastığa koyup hemen uyuyanlardan
Güzel olurdu ama Sahibi çok üzülurdu o zaman :))Evet kardeşim benim ver deyip gülleri alıp size getirebilirdi
Eşim birde hemen horluyor eskiden inanmıyordu bi kaç kere video ya aldımGerçekten kafayı yastığa koyunca uykuya dalanlara hayat boyu özeneceğim eşim de sizlerden
Ben çoğunu tanıdım sofralarınYalnız sofrayı tanımadım ama gelen msjlardan birinciyi anladım
Banada soylesene ben anlamiyorumYalnız sofrayı tanımadım ama gelen msjlardan birinciyi anladım