- 29 Nisan 2015
- 31.357
- 105.523
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuma bence arada çünkü senin dedikodunu da yaptıkHayırlı olsun ne ara 100 mesaj konuştunuz be
vallahi mikser bu
Hadiya netim yok ama olunca kesin okuyacam konustuysaniz bile ben tahmin ediyorum beni tanımış olmanızıOkuma bence arada çünkü senin dedikodunu da yaptık
Tanimazmiyim sanki adın yazıyor gibi geliyor baktığımdaHadiya netim yok ama olunca kesin okuyacam konustuysaniz bile ben tahmin ediyorum beni tanımış olmanızı
Kafamı karıştıroyorsun bi orda bi burda
Biraz deşifre et kendiniHadiya netim yok ama olunca kesin okuyacam konustuysaniz bile ben tahmin ediyorum beni tanımış olmanızı
Pilavimida gordunmuTanimazmiyim sanki adın yazıyor gibi geliyor baktığımda
adamın aklını alırımKafamı karıştıroyorsun bi orda bi burda
Dimi çok zor bilinmem çünküBiraz deşifre et kendini
İkinciye öyle bekliyorum:)Dimi çok zor bilinmem çünkü
Çok tatlısınız yaaeşim işe gidecek.ütü istedi duşa girdi.hemen çıkmaz diye lak laka daldım.fön sesiyle kendime geldim.bi fırlayışım var
neyse çoktan başlamışım gibi ortadan başladım gömleğe:)
hayırdır dedi,hayırdır inşallah dedim.napıyosun,ütü yapıyorum. eeee fiş takılı değil nasıl oluyo,gene kk ya takıldın dimi
Acaba ne kullansamda bilinsem daha iyiİkinciye öyle bekliyorum:)
TeşekkürlerBisey dicem alakasiz ama ask 101 diye dizi basladi netflixte acayip guzel bayildik internetten dizi izleyenlere tavsiye ediyorum cok eglendik izlerken
Örtüyü değiştir yeterAcaba ne kullansamda bilinsem daha iyi
Kimler kulağıma söyle4 kişi buldum
o bingo zaten,ben bile bildimÖrtüyü değiştir yeter