- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Bence bu ara çoğu kişi öyleBen gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu ara çoğu kişi öyleBen gibi
aynen öyle hepsi bahaneliAma abla hepsine bahane bulmuş anlamaz diye düşündüm
Biz akşam da izliyoruz iftardan sonra bide sahurdan önce bayağı takılı kaldıkBizimde öyle canım arada netten dizi izliyoruz sabaha kadar oturuyorum öğlene kadar yatıyorum ama akşam buralardayım:)
Ben rahat 7sini biliyorum 3 te tahminim varBelki hepsine on numara dicem nerden biliyon ama 3-4 tanesi hariç geriisni bilmiyorum
Bende yapayım dedim nevo kavga çıkmasın dedi bende bir ışık gördü zaarbiraz eğlence olsun dedim :)
Ben burayı ihmal edemiyorum:)Biz akşam da izliyoruz iftardan sonra bide sahurdan önce bayağı takılı kaldık
Ay oy vereyim ben bi an önceaynen öyle hepsi bahaneli
Beni buldu n mu onu söyleBen rahat 7sini biliyorum 3 te tahminim var
Ben okurken çok eğlendim kendiminkine gelince de çok güldüm şimdi açık etmemek için bir şey demiyorum ama bittiğinde cevap vereceğimbiraz eğlence olsun dedim :)
elleşme yaaa diskalifiye edicem hepsiniYapmayın kavga çıkmasın kimse belli etmesin
Aynen görmez miyimBende yapayım dedim nevo kavga çıkmasın dedi bende bir ışık gördü zaar
Sen yönetici editörsün cünkülüm ahahahha demirbaşsın senBen burayı ihmal edemiyorum:)
Ramazan sofrasindan buldum sankiBeni buldu n mu onu söyle
ben yokum kiSeninki de şahane yalnız
Ahahahah ya Hemşom benimelleşme yaaa diskalifiye edicem hepsini
fairyler benim olacak vurucam kırbacı vurucam kırbacı
bir tahminim var sadece, o da tutarsaBen rahat 7sini biliyorum 3 te tahminim var
Bence de bende anladım bi taneHerkesin eline sağlık çok güzel sofralar kurulmuş:)
İsimsiz daha heyecanlı olmuş.. bir sofra kendini ifşa etmiş ama
Beni kandıramazsınben yokum ki
Geçen senede böyle oldu çok guzel oluyorHerkesin eline sağlık çok güzel sofralar kurulmuş:)
İsimsiz daha heyecanlı olmuş.. bir sofra kendini ifşa etmiş ama