• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.evlilik yıl dönümü

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
kızlar günaydın,
bu pazar günü evliliğimizin 1. yılı :) nasıl geçti hiç anlamadım bu arada. sizler neler yapıyorsunuz yıl dönümlerinizde? fikirlerinize ihtiyacım var.. maddi olarak çok fazla olanağım yok maalesef. ama eşime hediye aldım şimdiden.. hadi bana yardımcı olun biraz...

1. Evlilik yil dönümüm öyle kötüydü ki sanirim ben fikir veremiycem. Neredeyse boşanmak uzereydik. Konusmuyoduk. Ama buna rağmen daha sonra basina kakmiyim diye olduğuna eminim yemege götürmüştü.. Konusmadan yemege odaklanip yeyip kalkmistik :) Hic boyle hayal etmemiştim. Umarim sizinki güzel geçer.

sabah kahvaltısı hazırla.
kalpli yumurta yap. kalpli sosis kızart vs.
kücük not yaz tabagına yada pecetesine iliştir. aklıma gelen bunlar:KK14:

Her kutlamada guzel masa mum isikli sonrasinda ... vsvs artik bence asiri klise ve sıkıcı siz oyle bulmuyorsaniz bencede oyle yemekli hediyeli notlu yapin
Ama diyecegim o ki her bayan ogun supriz hazirlar veya bekler hep olaylarda hep ayni gelisir oyuzden onun yerine esine 1.yil donumumuzde boyle bi planim var ikimiz icin arada biraz kenarada para atalim ogun yapariz sunlari sunlari diye biraz oncesinde harika plan cikarabilirsiniz kucuk bi seyahat iceren ben oyle dusundum ve dusundugum seyler mumlu aksam yemeginden bin kat romantik ve guzel ayrica daha cok vakit gecircez sizde kendi romantizm ve zevk anlayisiniza gore bu sekilde planlarsaniz bidahakine daha guzel olur boyle seyleri onemsiyorsan degisiklik olur hemde her sene hediyelesip yemek yemekten daha iyi bence suan icin bisi diyemiyorummm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın,
bu pazar günü evliliğimizin 1. yılı :) nasıl geçti hiç anlamadım bu arada. sizler neler yapıyorsunuz yıl dönümlerinizde? fikirlerinize ihtiyacım var.. maddi olarak çok fazla olanağım yok maalesef. ama eşime hediye aldım şimdiden.. hadi bana yardımcı olun biraz...

En sevdiği tatlıyı hazırlayabilirsin ..
Hediyede almışsın zaten güzel bir yemek de yersiniz .. Akşama romantik bir ortam hazırlarsın ..
Mutluluklar buarada.

kızlar günaydın,
aynı gün evlenmişiz ya bu arada:KK70:

kimse yazmıyor madem ben o gün bir ekşına giremem hasta oliciiim ,yemek desen zaten hep ben yapıyom ,genelde de olağan dışı yaparım zaten..sinema ve yemeğe çıkmak ta banaaaal,acep mektup mu yazsam(paşam hediye de sevmez)

5 kasım da bizim yıldönümümüzdü.
Eşimi sıkı sıkı tembihledim "hediye istemiyorum sakın alma,sadece deli gibi eğlenmek istiyorum" diye..:KK45:
O akşam deliler gibi kafa salladık rock barda,çok eğlenceliydi.:KK53:
Bizim yıldönümü böyle geçti.

Bizim de gecenlerdeydi. Evde hicbir sey hazirlamadim. Gece Ortaköy'e bir yere gidip pastamizi kestik falan filan sonra da bogazi turladik, kumpirlerimizi yiye yiye de eve döndük.
Böyle yani :D

kızlar günaydın,
ben güzel bır masa hazırlamıstım mumlar fılan guzel bır muzık guzel kıyafetler hedıye eşimde gül soylemıs benım ıcın tabı çiçekçi getırdı cok guzeldi ya 1.cisi 2.sini dısarda gecırdık 3.de dısarda gecırdık boyle işte:KK36:

5 kasım da bizim yıldönümümüzdü.
Eşimi sıkı sıkı tembihledim "hediye istemiyorum sakın alma,sadece deli gibi eğlenmek istiyorum" diye..:KK45:
O akşam deliler gibi kafa salladık rock barda,çok eğlenceliydi.:KK53:
Bizim yıldönümü böyle geçti.
Bu bana 2. Bi fikir oldu harikaymis valla bende hediyelesip yemek yemeyi asla istemem zaten disarda yemek yemek yaptigimiz bisey haa daha pahali biyer olmasi isi romantiklestiriyorsa bilemicemde cok asiri sıkıcı ... sizin ki cok guzelmis ben yildonumunu beklemeden bile yapabilirim cunku cok var :D mutluluklar

Bu bana 2. Bi fikir oldu harikaymis valla bende hediyelesip yemek yemeyi asla istemem zaten disarda yemek yemek yaptigimiz bisey haa daha pahali biyer olmasi isi romantiklestiriyorsa bilemicemde cok asiri sıkıcı ... sizin ki cok guzelmis ben yildonumunu beklemeden bile yapabilirim cunku cok var :D mutluluklar
Aynen..
Eğlenmek,güzel vakit geçirmek için pahalı yerlere gitmeye gerek yok(bize de sıkıcı geliyor)..:KK66:
Bu arada teşekkürler,size de mutluluklar dilerim.

Back