1 embriyom kaldı. Transfer mi genetik analiz mi sizce

bebisangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
55
15
39
İki tüp bebek denemem de negatif oldu üstelik ikişer embriyo verildi. Bir embriyom kaldı bu embriyom sonradan büyümüş altıncı gün dondurdular. Şimdi merkezden arıyorlar tekrar transfer işlemi yapılacak mı genetik analiz istiyor musunuz diye. Genetik için tekrar tedavi başlanacak tekrar opu vs. Topluca analize gönderilecek. Sağlıklı gelen verilecek. Uzun bir süreç yani. Benim içimden geçen transfer yapmak hemen. Bana yardımcı olabilir misiniz

Hem surec uzar hem maddiyat olarak ekstra paralar gider. Genetikten donmezse zaten genetige her turlu para gitmis olacak.Onun yerine transferi ödeyin. Sansiniz varken transfer deneyin bence belki bu sefer tutacak ve gerek kalmayacak diger surece. Bilemezsin nasip

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Açıkçası maalesef merkezler ticarete döküyorlar bazen ve bilmediğimiz konularda sömürülüyoruz gibi geliyor bana. Allah'ın izniyle bu son embriyo ile çocuk sahibi oluruz inşallah

Malesef öyle insanlarin duygularından faydalanip sömürdukce sömürüyorlar.Cogu yerde ticarethaneye dönmüş bu iş.
Insallah nasip olur dualarim sizinle

Canım öncelikle sürecin hızlı ve en kolay şekilde geçsin inşallah.. biz embriyologla görüştüğümüzde pgt’yi önerdi, sebep olarak da en azından tutmayacak olan bebeği önceden görmek o transfer sürecini boşuna yaşatmaz yada bebek tutup kimyasal gebelikle&düşükle sebep olup kürtaj yaşamazsın dedi. Bize de mantıklı geldi. Embriyolarımızı gönderdik kaliteli gözüken embriyomuz genetikte eksik geldi doktor “bu embriyo yüksek ihtimalle tutunur ama ya kalbi durur yada kimyasal gebelikle sonuçlanır” dedi boşuna kürtajdan ve o duygusal yükten kurtulduk. Diğer yavaş ilerleyen umutsuz gördüğüm 6. Gün embriyosu pgt’den sağlıklı geldi yapay zeka %85 tutunur verdi ve şuan 12 haftalığız. Yani pgt süreci uzatıyor gibi görünüyor ama aslında Allah korusun gereksiz düşüklerden kürtajlardan da koruyor bence

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Evet doktorlar da aynısını söylüyor fakat sabırsızlık ve güvensizlik sanırım benimki. Tabi ki boş boşuna süreci de uzatmak istemiyorum boş transfer ile. Çok kafam karıştı

Ama şöyle de bir durum var sizden embriyoları dondurmadan önce parça alınmış mıydı? Yani şimdi embriyo çözdürülüp parça alınıp tekrar dondurup genetiğe gönderilip beklemek o embriyoyu yorabilir..

Hayır direk dondurulmuştu. Verdikleri İki embriyo tutmayınca bana şimdi kalan embriyoyu yenilerle gönderelim dediler.

Ben bunu da transfer yaptırayım sonrasını düşünürüz artık o da tutmazsa. İnşallah tutar da

Ben transfer olun derim tabi ki sagliksiz olursa dusuk yada kurtaj filan cok zor ama tup bebek surecinde bazi hasarli embriyolar anne rahminde onarilabilme ihtimali oldugunu duymustm ben olsam transfer olurdum ki bende pgtsiz transfet oldum

Ben transfer olun derim tabi ki sagliksiz olursa dusuk yada kurtaj filan cok zor ama tup bebek surecinde bazi hasarli embriyolar anne rahminde onarilabilme ihtimali oldugunu duymustm ben olsam transfer olurdum ki bende pgtsiz transfet oldum
İnşallah buradan olumlu haberler yazarım ben de. Allah'ın hikmetine sual olmaz. Mucizeleri bitmez. O son embriyoya can verir inşallah.

Tüp bebek transferiniz olumlu mu oldu sizin kaçıncıydı

Benim 2.transferimdi olumlu oldu bebegim 5 aylik darisi size…arkadasim o zmaan pgt yaptirmisti kendi embriyolarina ama ben yaptirmadim bana da baya sinirlenmisti nasil risk aliyorsun diye ama o zaman oyle gelisti iyiki de oyle gelismis… surec cok yipratici bir an evvel pozitifi gorun dilerim sizde

Evet benim doktorum da çok sıkıştırıyor özellikle eşimi bu kez de eşimi ikna etmem gerekiyor istemiyorum pgt diye. En azından bu son embriyoyu da kullanayım inşallah gerek kalmaz sizin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…