• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 embriyo transferi 3 kese

Eklentiler

• IMG_20241211_142612.webp
    IMG_20241211_142612.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 35
7 haftalık olan kalp atışını duydunuz mu
Evet
Eğer doktorunuz boş gibi dediyse muhtemelen kanama alanını falan kese diye görmüştür çünkü iki neysede bolunebiliyor üçe bölünmesi çok zor ihtimali benimde tek transfer den sonra ikiz denildi ama değilmiş doktor yanıldı
2. Dr cuma 3.ye gideceğim baklm

Kanama demedi ikiside kese olarak görüyorlar
Hmm bana da öyle dediler ama imkansız öyle olması, gelişiyor içinde bebek oluşursa kese denilebilir ama şuan kanama alanı gibi görünüyor aynı durumu bnde yaşadım hemde düzgün görünümlüydü 2 farklı doktora gittim ikisi de anlamadi kese gibi dedi ama malesef benim gebelik kesesi boş gebelik oldu, sizin farklı olabilir bilemem ama kese olmasi zor bi ihtimal

Hmm bana da öyle dediler ama imkansız öyle olması, gelişiyor içinde bebek oluşursa kese denilebilir ama şuan kanama alanı gibi görünüyor aynı durumu bnde yaşadım hemde düzgün görünümlüydü 2 farklı doktora gittim ikisi de anlamadi kese gibi dedi ama malesef benim gebelik kesesi boş gebelik oldu, sizin farklı olabilir bilemem ama kese olmasi zor bi ihtimal
Bilemcm artık belli olur 10 gün sonra hayırlısı olsun

Back
X