Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Embriyo mu bölünmüş?Kızlar selam bugun kontrolumde 3 kese göründü yaşayan var mı aynı durumu? İkisi boş gibi gelişceğini sanmıyorum dedi doktor ama neden böyle bir şey olur 10 gün önce yoklardı?
Tek yumurta üçüzü :)) MaşaAllah SubhanAllah. Allah nelere kadir! Hayırlı olsunKızlar selam bugun kontrolumde 3 kese göründü yaşayan var mı aynı durumu? İkisi boş gibi gelişceğini sanmıyorum dedi doktor ama neden böyle bir şey olur 10 gün önce yoklardı?
Hayır ayrı keselerin hepsiEmbriyo mu bölünmüş?
Tek yumurta değil canım sorun orada keseler ayrı birbirindenTek yumurta üçüzü :)) MaşaAllah SubhanAllah. Allah nelere kadir! Hayırlı olsun
Bu mümkün olamaz ama eğer size başka birinin embriyolarını da yanlışlıkla koymadılarsa!?Tek yumurta değil canım sorun orada keseler ayrı birbirinden
bazen tüp bebekte rahimde kanama alanları gözükebiliyo. kanaman olmasa bile ufak kanama alanları olabiliyor onları kese sanmış olabilir doktorun. benimde ilk tüp bebek denememde 2 embriyo koydurmuştım 2 kese var demişlerdi. ama 1 kese vardı ve diğeri kanama alanı çıktı sonra.. bence sizin dediğiniz ihtimal çok çok zor. ama netleştirirseniz bize de haber verin merak ettimBu mümkün olamaz ama eğer size başka birinin embriyolarını da yanlışlıkla koymadılarsa!?
Koyulmadı izledmde transferde koyulan embryoyu zaten diğer iki kese geriden geliyor koyulan embriyom 7 haftalık suan birde 10 gün sonra boş mu dolu mu belli olacakBu mümkün olamaz ama eğer size başka birinin embriyolarını da yanlışlıkla koymadılarsa!?
Doğal yolla da gebe kalmış olabilir misiniz. Hamile iken hamile kalan kadınlar varKoyulmadı izledmde transferde koyulan embryoyu zaten diğer iki kese geriden geliyor koyulan embriyom 7 haftalık suan birde 10 gün sonra boş mu dolu mu belli olacak
Öyle bir şey olamaz. Ikiye bölünebilir bir yumurta en fazla.Tek yumurta üçüzü :)) MaşaAllah SubhanAllah. Allah nelere kadir! Hayırlı olsun
Bunu ben de birazcık düşündüm.Doğal yolla da gebe kalmış olabilir misiniz. Hamile iken hamile kalan kadınlar var
Bilmiyoruz hiç aynı kesede bölünmemiş ki ilişkide olmadı bizden kaynaklı desek cuma tüp bebek profesörü bulduk bir tane ona gideceğiz ne diyecek acaba ilginç bir durumÖyle bir şey olamaz. Ikiye bölünebilir bir yumurta en fazla.
Yok canım yumurta toplamadan beri ilişkimiz olmadı yasak koyuyolar ya zaten enfeksiyon filan olmasın diyeDoğal yolla da gebe kalmış olabilir misiniz. Hamile iken hamile kalan kadınlar var
Bekleyeceğim yazacaklarını ben de çok merak ettim. Foto var mı?Bilmiyoruz hiç aynı kesede bölünmemiş ki ilişkide olmadı bizden kaynaklı desek cuma tüp bebek profesörü bulduk bir tane ona gideceğiz ne diyecek acaba ilginç bir durum
Kanama alanıdır diğer kese, bende de tek embriyo transferi olmuştum sonradan bi kese daha göründü kanama alanı mı kese mi anlamadilar ama büyümedi, zaten diğeri de boş gebelik oldu şimdi düşük yaşıyorumKoyulmadı izledmde transferde koyulan embryoyu zaten diğer iki kese geriden geliyor koyulan embriyom 7 haftalık suan birde 10 gün sonra boş mu dolu mu belli olacak
7 haftalık olan kalp atışını duydunuz muKoyulmadı izledmde transferde koyulan embryoyu zaten diğer iki kese geriden geliyor koyulan embriyom 7 haftalık suan birde 10 gün sonra boş mu dolu mu belli olacak