1 embriyo transferi 3 kese

Ponciksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.897
2.758
Kızlar selam bugun kontrolumde 3 kese göründü yaşayan var mı aynı durumu? İkisi boş gibi gelişceğini sanmıyorum dedi doktor ama neden böyle bir şey olur 10 gün önce yoklardı?

Kızlar selam bugun kontrolumde 3 kese göründü yaşayan var mı aynı durumu? İkisi boş gibi gelişceğini sanmıyorum dedi doktor ama neden böyle bir şey olur 10 gün önce yoklardı?
Tek yumurta üçüzü :)) MaşaAllah SubhanAllah. Allah nelere kadir! Hayırlı olsun

Bu mümkün olamaz ama eğer size başka birinin embriyolarını da yanlışlıkla koymadılarsa!?
bazen tüp bebekte rahimde kanama alanları gözükebiliyo. kanaman olmasa bile ufak kanama alanları olabiliyor onları kese sanmış olabilir doktorun. benimde ilk tüp bebek denememde 2 embriyo koydurmuştım 2 kese var demişlerdi. ama 1 kese vardı ve diğeri kanama alanı çıktı sonra.. bence sizin dediğiniz ihtimal çok çok zor. ama netleştirirseniz bize de haber verin merak ettim 🤔

Bu mümkün olamaz ama eğer size başka birinin embriyolarını da yanlışlıkla koymadılarsa!?
Koyulmadı izledmde transferde koyulan embryoyu zaten diğer iki kese geriden geliyor koyulan embriyom 7 haftalık suan birde 10 gün sonra boş mu dolu mu belli olacak 🙄

Bence de başka bir şeydir daha önce farkedilmeyen kist filan belki.

Öyle bir şey olamaz. Ikiye bölünebilir bir yumurta en fazla.
Bilmiyoruz hiç aynı kesede bölünmemiş ki ilişkide olmadı bizden kaynaklı desek cuma tüp bebek profesörü bulduk bir tane ona gideceğiz ne diyecek acaba ilginç bir durum

Bilmiyoruz hiç aynı kesede bölünmemiş ki ilişkide olmadı bizden kaynaklı desek cuma tüp bebek profesörü bulduk bir tane ona gideceğiz ne diyecek acaba ilginç bir durum
Bekleyeceğim yazacaklarını ben de çok merak ettim. Foto var mı?

Koyulmadı izledmde transferde koyulan embryoyu zaten diğer iki kese geriden geliyor koyulan embriyom 7 haftalık suan birde 10 gün sonra boş mu dolu mu belli olacak 🙄
Kanama alanıdır diğer kese, bende de tek embriyo transferi olmuştum sonradan bi kese daha göründü kanama alanı mı kese mi anlamadilar ama büyümedi, zaten diğeri de boş gebelik oldu şimdi düşük yaşıyorum 😢

Sizin inşallah sağlıkla ilerler kanama alanları da geçer inş 🤲

Eğer doktorunuz boş gibi dediyse muhtemelen kanama alanını falan kese diye görmüştür çünkü iki neysede bolunebiliyor üçe bölünmesi çok zor ihtimali benimde tek transfer den sonra ikiz denildi ama değilmiş doktor yanıldı

X