• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.doğumu sezaryen 2.doğumu normal yapan varmı düşünce ve önerilerinizi yazarmısınız?

06bvn06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
170
0
96
Ankara
1.doğumu sezaryen 2.doğumu normal yapan varmı düşünce ve önerilerinizi yazarmısınız?
ben 1 sezaryen oldum doktorum 2.nin normal olması için 2 yıl geçmesi gerekli dedi ama yine gidişata bağlı dedi
yinede korkuyorum yorumlarınızı yazar mısınız?

ben 1 sezaryen oldum doktorum 2.nin normal olması için 2 yıl geçmesi gerekli dedi ama yine gidişata bağlı dedi
yinede korkuyorum yorumlarınızı yazar mısınız?

valla tatlım ben cok önerılen bı yöntem olmadını bılıyorum bı dr da dınlemıştım hasrtalarımıza yuzde 3 luk bı ıhtımalden bahsedınce zaten cayıyolar ıstemıyolar demıştı herhangı bı durum gelıştıgınde dopğumu hızlandrmak ıcn bişey yapamıyoruz son care sezeryana alıyoruz yıne dedı oda yettı zaten ben ılkıı sezeryan yaptım 2.yıde öle duşunuyorum tatlım rıske atmaya gerek yok

Benimde eski iş yerimde bei kadın 1. sezeryanla doğurmuş 2.yi ansızın doğum sancısıyla gitmiş normal doğurmuştu zaten ben bu şekilde doğuran başka kimseyide görmedim
şahsen ben 1. sezeryanla doğurdum 2. yide riske atmak istemem onuda sezeryanla doğurmayı düşünürdüm

ben normal doğumu çok istiyorum ben sezaryenden sonra çok zor toparlandım.
hayırlısı olur inşallah zaten doktorum kesinde demedi herşey normal giderse normal olur dedi

ben normal doğumu çok istiyorum ben sezaryenden sonra çok zor toparlandım.
hayırlısı olur inşallah zaten doktorum kesinde demedi herşey normal giderse normal olur dedi

Benimde ilki sezeryan mecburi olmustum bebegin durusunda dolayi 11saat sanciya ragmen
Suan hamile degilm kizim 4 yasinda olursa normal denemek istiyorum hatta bugun ruyamda normal dogum yaptim hicbisi olmaz diyodu ebe korkma diyodu hic agrisiz normal dogurdum :) keske gercek olsa.

Back