hepsini izledim okudum,gayet başarılıHepinize mutlu huzurlu günler dilerim. :) izledikce ve okudukca sevdiklerimi sizlere de tavsiye etmeye karar verdim. Sizler de katilirsaniz cok sevinirim, kitaplar, dizi/filmler hakkında konusabiliriz..cok tatli olur.
1 dizi: Orphan Black
1 film: Görünmeyen misafir (contratiempo)
1 kitap: Sabahattin Ali / İçimizdeki şeytan
Hosgeldin, katilmana cok sevindimhepsini izledim okudum,gayet başarılı
1dizi: Freud (bu akşam ard arda üç bölüm izledik ve biraz ürktüm açıkçası uykum kaçtı☺)
1film: Focus (eğlenceli film)
1kitap: Homo Sapiens (şu virüslü günlerde bazı bölümleri sık sık aklıma geliyor)
Bu arada konunuzu çok sevdim umarım katılım çok olurCok güzel oneriler, tesekkür ederim :)
Bende bugün Freud'a basladim, henüz ilk bölümdeyim. Birazcik karanlik bi dizi gibi :)
dizi dedinmi bana sorLa casede papel
Game of thrones
Breaking bad arkadaşlar bende bu zor süreçte dizi arayışındayım banada dizi önerırsenız çok sevınırım.
Sayarsan çok sevınırım.You hiç sarmadı beni .la casede papele bayıldım bugun son sezonu ızledım akşama kadar .dizi dedinmi bana sordark, stranger things, vis a vis, sense 8, tepedeki ev, russian doll,you..( daha da sayabilirim) hepsi birbirinden guzel diziler
Hepinize mutlu huzurlu günler dilerim. :) izledikce ve okudukca sevdiklerimi sizlere de tavsiye etmeye karar verdim. Sizler de katilirsaniz cok sevinirim, kitaplar, dizi/filmler hakkında konusabiliriz..cok tatli olur.
1 dizi: Orphan Black
1 film: Görünmeyen misafir (contratiempo)
1 kitap: Sabahattin Ali / İçimizdeki şeytan
Bende çok begendım bütün fizi önerılerınızi beklıyorum.Bu zor gunlerde guzel kıtap ve dızılerle destek verelım bırbırımızeBu topiği çok begendim ayrıca belirtmek istedim takipteyim
11.22.63( zamanda yolculuk),something in the rain(en sevdigim romantik dizidir), black mirror, the rain, the socıety( ilk bolumleri atlatinca baya guzel)Sayarsan çok sevınırım.You hiç sarmadı beni .la casede papele bayıldım bugun son sezonu ızledım akşama kadar .
Çok çok tesekkur ederım:) Hepsıne bakacagım.11.22.63( zamanda yolculuk),something in the rain(en sevdigim romantik dizidir), black mirror, the rain, the socıety( ilk bolumleri atlatinca baya guzel)
En son izlediğimden başlayımBende çok begendım bütün fizi önerılerınızi beklıyorum.Bu zor gunlerde guzel kıtap ve dızılerle destek verelım bırbırımıze
En ıyılerı hangısıydıEn son izlediğimden başlayım
La casa de papel
Freud
Dark
Vikings
Vis a vis
Game of thrones
Peaky blinders
Rome
The tudors
Spartacus
Black sails
Breking bads
The ı-land
The 100
Sherlock
Banshee
Narcos
13 reasons why
Da vinci demons
Marco polo
How ı met your Mother (ilk izlediğim yabancı dizim) ☺
Riverdale diye bi diziye baslamıstım 2.sezonda kaldım izlemedim sonra da
Aklıma gelenler bunlar
Black mirror u eklemeyi unuttum bak11.22.63( zamanda yolculuk),something in the rain(en sevdigim romantik dizidir), black mirror, the rain, the socıety( ilk bolumleri atlatinca baya guzel)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?