• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 dizi 🎬1 film🍿1 kitap 📚💕

withleydi

all will pass..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
72
460
8
Hepinize mutlu huzurlu günler dilerim. :) izledikce ve okudukca sevdiklerimi sizlere de tavsiye etmeye karar verdim. Sizler de katilirsaniz cok sevinirim, kitaplar, dizi/filmler hakkında konusabiliriz..cok tatli olur. 👩🏼‍🤝‍👩🏻💕✨

1 dizi: Orphan Black
1 film: Görünmeyen misafir (contratiempo)
1 kitap:
Sabahattin Ali / İçimizdeki şeytan

Son düzenleme:
Hepinize mutlu huzurlu günler dilerim. :) izledikce ve okudukca sevdiklerimi sizlere de tavsiye etmeye karar verdim. Sizler de katilirsaniz cok sevinirim, kitaplar, dizi/filmler hakkında konusabiliriz..cok tatli olur. 👩🏼‍🤝‍👩🏻💕✨

1 kitap:
hepsini izledim okudum,gayet başarılı 🥰

1dizi: Freud (bu akşam ard arda üç bölüm izledik ve biraz ürktüm açıkçası uykum kaçtı🤦🏻‍♀️☺)
1film: Focus (eğlenceli film😊)
1kitap: Homo Sapiens (şu virüslü günlerde bazı bölümleri sık sık aklıma geliyor)

Cok güzel oneriler, tesekkür ederim :)
Bende bugün Freud'a basladim, henüz ilk bölümdeyim. Birazcik karanlik bi dizi gibi :)

La casede papel
Game of thrones
Breaking bad arkadaşlar bende bu zor süreçte dizi arayışındayım banada dizi önerırsenız çok sevınırım.
dizi dedinmi bana sor😁 dark, stranger things, vis a vis, sense 8, tepedeki ev, russian doll,you..( daha da sayabilirim) hepsi birbirinden guzel diziler

dizi dedinmi bana sor😁 dark, stranger things, vis a vis, sense 8, tepedeki ev, russian doll,you..( daha da sayabilirim) hepsi birbirinden guzel diziler
Sayarsan çok sevınırım.You hiç sarmadı beni .la casede papele bayıldım bugun son sezonu ızledım akşama kadar .

1 kitap:

1 dizi : peaky blinders
1film : beats of no nation
1 kitap : uçurtma avcısı /khaled hosseini

Tavsiyeler için teşekkürler ☺️🙏🏻

Sayarsan çok sevınırım.You hiç sarmadı beni .la casede papele bayıldım bugun son sezonu ızledım akşama kadar .
11.22.63( zamanda yolculuk),something in the rain(en sevdigim romantik dizidir), black mirror, the rain, the socıety( ilk bolumleri atlatinca baya guzel)

Bende çok begendım bütün fizi önerılerınızi beklıyorum.Bu zor gunlerde guzel kıtap ve dızılerle destek verelım bırbırımıze
En son izlediğimden başlayım
La casa de papel
Freud
Dark
Vikings
Vis a vis
Game of thrones
Peaky blinders
Rome
The tudors
Spartacus
Black sails