- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
Antep güzel yer canım hem memleketine de yakın bir Ömür kalsan da sıkıntı olmaz bence :)sanırım ben burada kalıcıyım eşimn işyeri burada şimdilik burdayız bakalım ilerde neolur bilemem :)
aynen yakın olması cok iyi benm için canım :)Antep güzel yer canım hem memleketine de yakın bir Ömür kalsan da sıkıntı olmaz bence :)
Tedaviyi Antep'te mi oluyorsun canımaynen yakın olması cok iyi benm için canım :)
evet canım antepte oluyorm özel bir hastanede doktorum ilgili birisi sağolsunTedaviyi Antep'te mi oluyorsun canım
Benim de ikinci gebeliğim aşılamayla olmuştu. Ilk denemede tutmuştu oğluşum ama gittievet canım antepte oluyorm özel bir hastanede doktorum ilgili birisi sağolsun
kaç haftalıktı canımBenim de ikinci gebeliğim aşılamayla olmuştu. Ilk denemede tutmuştu oğluşum ama gitti
7 ye girmiştik. Cinsiyetini kromozom testinde öğrendik. Kromozom bozukluğu var mı diye incelediler ama sağlıklı çıktı. Çok üzülmüştüm cinsiyetini öğrenincekaç haftalıktı canım
bende 2 gebeliğimdede aynı erkek bebegi rüyamda görmüştüm içime 2 side erkek bebekmiş gibi geliyor allah birdaha yaşatmasın canım çok geçmişolsun7 ye girmiştik. Cinsiyetini kromozom testinde öğrendik. Kromozom bozukluğu var mı diye incelediler ama sağlıklı çıktı. Çok üzülmüştüm cinsiyetini öğrenince
Hislerine güven bence canım ben de erkek hissetmiştim hatta hiç şüphem yoktu emindim yani. Ben de ilk bebeğim ve üçüncü bebeğimi kız hissediyorum.bende 2 gebeliğimdede aynı erkek bebegi rüyamda görmüştüm içime 2 side erkek bebekmiş gibi geliyor allah birdaha yaşatmasın canım çok geçmişolsun
benim hislerim kuvvetlidir normaldede sanki adım gibi emindim 2sindede erkek olduguna tabi allah bilir yinede kısmetleri yokmusHislerine güven bence canım ben de erkek hissetmiştim hatta hiç şüphem yoktu emindim yani. Ben de ilk bebeğim ve üçüncü bebeğimi kız hissediyorum.
Aynen canım çok acı Şeyler yaşadıklarımız ama nasip değilmiş dememiz gerekiyor.benim hislerim kuvvetlidir normaldede sanki adım gibi emindim 2sindede erkek olduguna tabi allah bilir yinede kısmetleri yokmus
ben önceleri hamile kalamzken düşük yapanları duyunca içimden düşükte yapsam hamile kalabiliyorum en azından derim diyodum ama öyle değilmiş çok zormus rabbim beterinden sakınsınAynen canım çok acı Şeyler yaşadıklarımız ama nasip değilmiş dememiz gerekiyor.
Âmin canım âmin. Çok zor ama sabrını da veriyor Allahben önceleri hamile kalamzken düşük yapanları duyunca içimden düşükte yapsam hamile kalabiliyorum en azından derim diyodum ama öyle değilmiş çok zormus rabbim beterinden sakınsın
evet canımÂmin canım âmin. Çok zor ama sabrını da veriyor Allah
yok canım onları yaptırmadımrahim duvarı 10 mm normal canım onunla alakalı olacagını zannetmiyorum genetik test yaptırdınmı
Uni hasatnesine hemotoloji bolumune git ve 3 kaybi var de ozaman tum testleri ucretsiz yapiyorlar canmdoktor erkek ve bayan için karyotıp tayını yapılsın yazmış
Uni hasatnesine hemotoloji bolumune git ve 3 kaybi var de ozaman tum testleri ucretsiz yapiyorlar canm[/QUOTE
kimyasal gebeliği doktorlar düşükten saymıyorlar ama bır hemotolojıye gidip şansımı denıycem