1 den fazla kimyasal gebelik yasayanlar

7 ye girmiştik. Cinsiyetini kromozom testinde öğrendik. Kromozom bozukluğu var mı diye incelediler ama sağlıklı çıktı. Çok üzülmüştüm cinsiyetini öğrenince
bende 2 gebeliğimdede aynı erkek bebegi rüyamda görmüştüm içime 2 side erkek bebekmiş gibi geliyor allah birdaha yaşatmasın canım çok geçmişolsun

bende 2 gebeliğimdede aynı erkek bebegi rüyamda görmüştüm içime 2 side erkek bebekmiş gibi geliyor allah birdaha yaşatmasın canım çok geçmişolsun
Hislerine güven bence canım ben de erkek hissetmiştim hatta hiç şüphem yoktu emindim yani. Ben de ilk bebeğim ve üçüncü bebeğimi kız hissediyorum.

Hislerine güven bence canım ben de erkek hissetmiştim hatta hiç şüphem yoktu emindim yani. Ben de ilk bebeğim ve üçüncü bebeğimi kız hissediyorum.
benim hislerim kuvvetlidir normaldede sanki adım gibi emindim 2sindede erkek olduguna tabi allah bilir yinede kısmetleri yokmus

Aynen canım çok acı Şeyler yaşadıklarımız ama nasip değilmiş dememiz gerekiyor.
ben önceleri hamile kalamzken düşük yapanları duyunca içimden düşükte yapsam hamile kalabiliyorum en azından derim diyodum ama öyle değilmiş çok zormus rabbim beterinden sakınsın

ben önceleri hamile kalamzken düşük yapanları duyunca içimden düşükte yapsam hamile kalabiliyorum en azından derim diyodum ama öyle değilmiş çok zormus rabbim beterinden sakınsın
Âmin canım âmin. Çok zor ama sabrını da veriyor Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…