1 buçuk seneden sonra yeni yeni huylari cikti :(

Bana göre abi hiç bi açıklaması yok ! Hesabı heleki duygusal anlamda bişeyler paylaştığın kişiyse erkek öder. Çok itici şahsen ben soğurdum. Bilmiyorum centilmenlik erkekte çok önemli.. Yeri geldiğinde bayanda yapar ama bence erkek öncelik olmalı izin bile vermemeli

erkek arkadaşım çalışıyor ve bence ortalama üzeri denecek bir maaşı var. ben öğrenciyim ve ailemden nadir durumlar dışında para almıyorum, aynen biriktirmiş olduğum parayı harcıyorum. anlaşmamız üzerine gittiğimiz yerlerde hesabı bir o öder bir ben öderim. o bana ödetmemeye çalışır ya da özel yemekler değil de işte kahve-pasta gibi şeyleri ödememi kabul eder ama ben ısrarcı olurum. yazın gitmeyi düşündüğümüz tatilde de masrafların yarısını karşılamak isterim mesela. bence siz de o beklemeden bu tip tekliflerde bulunaiblirsiniz, o teklif ettiğinde bozulmak yerine. durumu iyiyse zaten kabul etmez. ama hem durumu iyi, hem de birkaç ödemeyi sizin yapmanızı kabul ediyorsa, yaptığı ilk gereksiz harcamada bunu kendisine sorabilirsiniz. mazottan kıstığın parayla mı aldın o saati :) gibi.

Biraz düşüncesizlik etmiş galiba. Bence cimri değil de bencil sanki. İnsan bu zamanla kendini gösterir. Bir süre daha izle bakalım devam edecek mi aynı şeye.

belki bu aralar parasal sıkıntısı vardır ya da gerçekten şakadır

Sogumamak icin kendimi zorluyorum. Biraz daha beklemek niyetindeyim

işte senin çalışmadığını ve elinden bir şey gelmeyeceğini söyleyebilirsin. bir de (her ne kadar gerçeği bilsen de) "parasal sıkıntın mı var?" diye bir ağzını ara ,bakalım ne diyecek...

bir de şunu diyeceğim sana. ama bu tahminlerden biri sadece: erkekler , bazen ayrılmak istediklerini söyleyemezler ve kızı kendilerinden soğutarak ,onun ayrılmasını isterler. bir ihtimal...

Bence konuşmayın çünkü ortada bir cimrilik yoksa bu tavrınıza çok alınabilir tamam bidaha bir şey demem şaka yapmam diye triplere bürünebilir.Ağzından laf almaya çalışın.Sıkısmıs olabilir ama bunu size söylemeliydi en azından paylasabilirdi bu aralar ben sıkısıgım biraz idare et falan gibisinden.Yani gülerek gömlek mi senden yemek mi senden çok saçma bir durum.Belki de sizin onun parasını yediğinizi düşünüyordur.Annesi falan tanıyorsa sizi sıkıstırmıstır çocuğu.Bilemeyiz

Bi kez daha boyle bir konu gecerse bu sekilde soylicem. Yada imada buluncam. Yani yapmalıyim.s

Saka degil ciddi anlamda cimrilikse bile o dediginizi soyler eminim. Sakaydi bi daha yapmam sakadanda anlamiyosun diye. Ama bi daha tekrarlamaz ama bunu dusundugunu dusunmek bile itici geliyo
Bi konusunu acayim skisikmisin diye. Umarim oyledir yada gercekten sakadir onlar

Seni kendine iyice aşık etti şimdide rahat rahat paranı istiyor canım çalışmıyosun sevgilinin sana bir ihtiyacın var mı diye soracağı yere senden para istiyor bak canım bazen sevgi tek başına yetmez seviyorum diye kadın parasına göz diken bir erkekle asla mutlu olamazsın bir daha para talep ettiğinde onu sert bir dille uyar. Ayrıca birikmiş paranı daha nişanlın bile olmayan bir erkeğe yedirme. İlerde üzülen sen olursun

valla bende alınırdım..hatta birdahaki buluşmada mazotu ben alayım yemeği ben ısmarlayayım sende benim şöförlüğümü yap deyip gülerim...

şimdiki erkekler kadından bir güzel para istiyorki valla şaşıyorum.
ayıp denen bişey var.
evlisi de böyle bekarı da.

KEŞKE DUR BENZİNLİKTE ALALIM NE KADAR ISTIYOSAN DESEYDIN BAKALIM O ZMAN NE YAPACAKTI ?ONA GORE ANLARDIK ADAMIN DURUMUNU

Merhaba, biz tek taraflı bakamayız. Cimrilik mi? Bence değil. Bunu tarafsız bir gözle inceleyeceğim.

Benim bir kız arkadaşım olsun çalışmasın. Sürekli gezelim , çay-kahve vs. vs. hesabı o çalışmadığı için genellikle ben ödeyim. Sizce bu nereye kadar devam eder.

Bir kadın-bir erkek açısından düşünsem ben çalışmasam o çalışsa mutlaka hesabı bölüşelim. derim. Bana ters bir olay. Sürekli birine hesap asla ödetmem.

İnsanın huyu değişmez. Zamanla bastırdığı fikirleri ortaya çıkar.

Ben sıkışıkta olsa bi erkeğin sen öde lafından tiksiniyorum.Zaten 1.5 yıl olmuş sen anlamaz mısın halinden tavrından parası var mı yok mu.Bazı şeyler dillendirilmemeli. Ayrıca sizin taleplerini karşılayamicak durumdaysa sevgili yaparken düşünücek onu. Hep erkek ödesin demiyorum tabi ki ama 2 3 ayda 1 yemek demişsiniz çok çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…