1 buçuk seneden sonra yeni yeni huylari cikti :(

Ben hep paranın paylaşılmasından yanayım ne erkek ödesin hep ne kadın. Herkes çalışıp para kazanıyor, ailesinden para alanın da ailesi çalışıyor ve hiçbir aile çocuğunun sevgilisinin yediği yemeği ödemek zorunda değil. Bilinmez.
Erkek arkadaşınız sıkışıksa bile bunu lisanı münasiple konuşmalı. Bana öyle gibi gelmedi. İlk başlarda gözü ödediği parayı görmez sizle olmak için hesabın haricinde boşa para bile verbilir, bir şeyle roturup heyecan yatışınca param gidiyor, kendime harcayamıyorum olabilir. Kolay değil, her haftaosnu dışarı çıkmaya kalksanız maaş yetmez. Bir kabaca hesaba vurun hep ben harcıyorum kendime alamıyorum psikolojisine kapılmış olabilir. Ben böyle şeyleirn açıkça konuşulmasından ve paylaşılmasından yanayım.

yani neden bozuldun ki hayat müşterek ben sürekli erkek ödesine çok karşıyım erkeğe neden anlam yüklüyoruz ? ortak ödeyelim yada bazen o bazen biz ödeyelim ? neden yani sonra kendilerini bişey sanıyorlar işte... hayır kadınlarla eşitler bizde elimizi taşın altına koyacağız tabikide.

erkek arkadaşına gelince seni sürekli gezdirip hesap ödemek zorunda değil bence. bundan rahatsız oluyor olabilir mi ? yada bunu açıkca dile getir ve sor.

para el kiri akıp gider derler cimrilik değilde sanki hep bana hep bana olmasın diyosa yada ilişkinizden memnun değilse kaçış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…