• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens 1 aylik lenslerimi sadece 1 kere kullanilsa da, actiktan 1 ay sonra atmak mi gerek?

pixiepix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
9
0
86
Muğla
Aslinda baslikta yazdigim gibi.
Amazon lenslerim var. 1 aylik. 3Martta actim ve sadece bir kez kullandim.
Su an atmak mi gerek?
Yoksa 1 aylike demek ortalama 30 kullanim mi demek?
Simdiden tesekkurler :)

canım ben 1 aylık lensı uzun sure kullanıyorum sıgara ıcmeyen ve kırmızı et yanı proteın cok tuketmeyenlerde kullanım suresı uzuyor..gözune batana acıtana kadar kullan bence.benım fıkrım bu kaldıkı sen 1 kere takmışsın.temız bakarsan 3 ay bıle kullanırsın dene bakalım

kardeşimde batana ve yanma yapana kadar kullanıyo 2 ayı geçirdiği bile oluyo kaldıki o her gün takıyo lensleri kaydirigubbakcemile4

ben eskıden fresh look lenslerı 3 aylık sanıyordum :D yanı lısedeyken işte..valla ben 8 ay falan kullanıodum..batıp yakınca bırakıyordum..ama gel görkı 1 yıllıklens aldım bl 6 ay sonra mort oldu bu işte bı ajaıplık varbilmiyorumkismile

ben 3 aylık lensimi 1 yıl kullanıyorum ....her gün kullanmadığım için lenscim bişey olmaz kullan dedi bende öyle kullandım temizliğine dikkat ederim bişeyde olmadı ....

Cok tesekkur ederim arkadaslar - yuregime su serpildi.
Ben atmak zorundayim diye uzulmustum.... Cok sevindim.
:dance:

Ben cok fazla lens kullanmadim... Ama buradan okuduklarim kadariyla biliyorum- Gozume filan yapismaz degil mi?

Back
X