1 aylik gebeler buyrun

hayır keseyi o karartıyı görüyorum içinde çok bastırınca bişiler oluşuyor gibi doktor bebek oluşması gerekti kalp atımlarını görmemiz gerekti demekte..

selam kızlar bizim sat 15 mart 5+5 olduk.dün doktora gittim 15 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını duyalım dedi. Eltimle konuştum 3 -4 haftalıkken kalp atışını duyduklarını söylüyo varmı böyle bişey bende mi bi anormallik var acaba. Doktorum kese rahim içinde normal herşey dedi keseyide gördü.

Öyle bir şey olmaz resmen sallamış. 6 veya 7 haftada duyulur tabii bu döllenme zamanıyla da ilgili biraz....

ayy bir şişkinlik karnım davul gibi oluyor akşama doğru pantalonum sabah iyi akşam sıkıyor nedir bu gaz anlamadım gitti.

folik acidin yan etkisi canım aynısı banada oluyo çümki baktım yan etkisine şişkinlik ve gaz yazıyo

3 haftalikken kalp mi olur sacma

3 haftalikken kalp mi olur sacma

36 haftalık oda sormayın ya moralimi bozdu sinir oldum. biz hemen duymuştuk siz duymadınız mı diyo ıslaralada 3-4 haftalıktı diyo. her yerde 6-7 haftalıkken duyulur yazıyo. alttanda muayene yaptırmadım diyo. insanın içine şüpe düşürüyolar resmen . sanki kendisi yaşamamış gibi böyle şeyleri

Eltin sallamış cıcım o kadarda olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saçmalayan çok olur canım takma o kendini bilmiyo galiba 36 haftalık olan kişi . 6 7 haftalıkken duyuluyo endişelenme

bence hap değil hamilelek uyutuyor canım :)

Bende hapa yorsun folık asıtu değiştirdi doktor bu içtiğinde vitaminde var
Bu hapı içmeye başladığım günden beri üzerinde halsizlik valla uyuya uyuya bi hal oldum:)

Ya ben birde cok rüya görüyorum siDede var mı bu durum
Bugun Polat alemdarla inşaatta savaşıyorduk o derece saçma saçma rüyalar görüyorum ben ya

Ben 4+6 hamileyim doktorum pazartesi duyabiliriz dedi. İnsallah sorun cikmazda gum gum duyariz sesini. Ama bazi doktorlar isi garantiye almak icin biraz daha bekletebiliyormus cevremden duydugum.

Kızlar dr dan gelıyorum bugun dıs gebelıkmı normal gebelıkmı bellı olucaktı ama yıne belırsın durum ( Progesteron hormonum dusuk cıktı ve progestan dıye bı ılac verdı kullanan varmı bunu aranızda? deger artıslarımıda begenmedıgını soyluyor dr.progesteronunda ıdealı 15 ve ustu dedi benım durumumda olan varmı, normal bır gebelıkse cumartesi keseyı gormemız lazım dedı bu degerlerle gorunmez dedi.

İlk hcg 191
4 gun sonra Hcg; 636 Progesteron; 9.38
3gün sonra ; 1655 Progesteron; 6.38

Ilk hamileligim 89 dogimluyum hamileligimin her asamasini cok merak ediyorum kizlarrr sayfanin basina satlarimizi yazicam birde kac dogumlu oldugunuzu yazin

merhabalar 1987 doğumluyum 2. gebeliğim 5 yaşında bir kızım var. sat 15 mart 5hafta 5 günlük hamileyim bugün kalp atışını duyduk. inşallah rabbim diğer arkadaşlara nasip etsin her gebelik farklı heyecan. olmayanlara hayırlısıyla nasip olsun inşallah.

Canim benimde 16 martti bugun keseyi gordum haftaya cumaya randevu verdi kalp atimlarini duyalim dedi. Yani ayni durumdayiz ve drm gayet normal dedi. Sikma canini canim 6 7 haftada duyuluyormus kalp atimlari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 5 +5 dim gecen sali gittim bizde duyamadik 6 mayista gel dedi bi anormallik yok canim gonlunu ferah tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…