merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:) bende 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 14.04.2014 de .beta-hcg değerim 92.59 çıktı 21..04.2014 de yani 5 gün sonra tekrar kan ölçtürdük 94.7 çıktı sizce nasıl normalmi..doktor normal dedi ama?
10 gün sonra gel demişti doktor 5.haftamzdayız dedi benimki geç döllenme kesin artık son sat 12 şubattı çünkü kese istediğimiz gibi büyümüş dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını 6-7. Haftalarda duyulur dedi içim rahatladı
gözün aydın canım bnde 10 gn sonra gidicem kalp atışlarını duymak için inşallah duyarız
Folidoce kullanan var mı atanızda
Yan etki yaptı mı size
Beni sürekli uyutuyor bu hap ya
Sersem gibiyim 😚
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çin takvimine göre bebeğim erkek bakalım ya sizlerin
Sutumuzude icelimmmmmmmm
haha ilk defa duyuyorum bunu canım :))
kızlar çin takvimine göre bebeğim erkek bakalım ya sizlerin
kızlar ben sadece folbiol kullanıyorum. Onun dışında balık tüketemiyorum. Balık yağı içen varmı? Illa içmek mi gerekir. Randevum 10 mayısta ne yapsam bilemedim. Içmesem ne olurki???
folidoce kullanan var mı atanızda
yan etki yaptı mı size
beni sürekli uyutuyor bu hap ya
sersem gibiyim 😚
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sutumuzude icelimmmmmmmm
çok kötüyüm(şimdi doktordan geldim 6+1 deyim.karından ultrasonla baktı kese güzel büyümüş 19 mm fakat bebek kalp atımı gelişimi görünmüyor ve 2-3 güne görünmesi gerekiyor dedi.vajinaldende baktı o bebeği görüyor ama ben net göremiyorum.bide daha önce kürtajı bu doktor yapmıştı beni üzücek diye açıklama bile yapmadı ben soruyorum o cevaplıyo ,yüzü düşük ama testlerinde bişi çıkmadı kötü düşünmeyelim diyor.25 ine görünmesi gerekiyormuş ama kesin olsun diye pazartesi gel dedi.yine iğne verdi yaptırmadım iğneyi yaptırmıcam o düşük tehdidi için benim bebek gelişmiyor.içmicem hiç bir şey çok moralim bozuldu.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.siz ultrason fotolarınızı koyuduğunuzda bebeği görebiliyorum ama bnmkinde okadr büyük ve net belli değil.hiçbirşey yapmak istemiyorum düşünmek istemiyorum.kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil heryerim titriyor ((((((((((
çok kötüyüm(şimdi doktordan geldim 6+1 deyim.karından ultrasonla baktı kese güzel büyümüş 19 mm fakat bebek kalp atımı gelişimi görünmüyor ve 2-3 güne görünmesi gerekiyor dedi.vajinaldende baktı o bebeği görüyor ama ben net göremiyorum.bide daha önce kürtajı bu doktor yapmıştı beni üzücek diye açıklama bile yapmadı ben soruyorum o cevaplıyo ,yüzü düşük ama testlerinde bişi çıkmadı kötü düşünmeyelim diyor.25 ine görünmesi gerekiyormuş ama kesin olsun diye pazartesi gel dedi.yine iğne verdi yaptırmadım iğneyi yaptırmıcam o düşük tehdidi için benim bebek gelişmiyor.içmicem hiç bir şey çok moralim bozuldu.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.siz ultrason fotolarınızı koyuduğunuzda bebeği görebiliyorum ama bnmkinde okadr büyük ve net belli değil.hiçbirşey yapmak istemiyorum düşünmek istemiyorum.kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil heryerim titriyor ((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?