Oooooo hem sat arkadasıyızzzz hem toprammmmsınn bende kastsmonuluyım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba bende 3 gün önce bebiş beklediğimi öğrendim bugün 5 haftalık olmuş. çarşamba kan vermiştim ve hcg 119 çıkmıştı dün dr düşük dediidrarda da bakteri çıktı ultrasonda da birşey göremedi sadece rahim bebek için kendini hazırlamış dedi haftaya cumaya randevu verdi benim gibi 5 haftalık bebişi olanlar sizin ultrasonda görüldü mü bide hcg kaçtı yardımınıza ihtiyacım var
arkadaşlar merhaba bende 3 gün önce bebiş beklediğimi öğrendim bugün 5 haftalık olmuş. çarşamba kan vermiştim ve hcg 119 çıkmıştı dün dr düşük dediidrarda da bakteri çıktı ultrasonda da birşey göremedi sadece rahim bebek için kendini hazırlamış dedi haftaya cumaya randevu verdi benim gibi 5 haftalık bebişi olanlar sizin ultrasonda görüldü mü bide hcg kaçtı yardımınıza ihtiyacım var
Benim kesem ultrasonda 3 hafta 6 gunlukken gorulmustu
Bende Kastamonuluyum hanımlar :)
Bir hemşeri daha cıktı :)
Ben parol icilio diye biliyorum
Canım haff kasık agrıları bizdede oluyo hemn kotu dusunme belki bebek tutunuyodr inşallah birsey olmaz
Bende hala tık yok :)
Hiç böğüremiyorum bile ya normal mi anarmolmi hala çözemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benm de hala aynı bazn midem bulancak gibi oluyo geciyo belki bizm gunumz daha gelmedi ondandr
inşallah bişe olmaz
hergun ıstahı olan ben bugun agzıma bır lokma atasım yok
bıraz canım sıkkın heralde ondan
İnşallah ama sen morolini bozma bebişinn duşmesini saglıcak en buyuk etken boral mozuklugu bebişine de yanıtıyosn bunu sen kalbini ferah tut ve dua et inşallah o kasık agrılarn bebişin sana tutunmaya caliştıgı içindr
Arkadasım benim de ortalama 5,5 haftalık gerçi bugün cuma 6 olmuştur herhalde benim hcg 29 786 cıktı
Bu durumda senin ki biraz düşük oluyor yada benim ki fazla bilmiyorum
Daha doktora bende gidemedim hani olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum
Bu aksam bişey söyler artık
Ama daha bişey kesinleşmeden moralini bozma bebeğini düşün
günde 1 tane mi 2 tane mi içiyorsunuz
ben sabah tok karnı 1 tane içiyorum
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kesem ultrasonda 3 hafta 6 gunlukken gorulmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?