- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
kızlar benim bir derdim var dişim ağrıyor doktora gittim dolgu yapmam azım jinekoloğuna sor dedi şimdi doktorun dönmesini bekliyorum ama internette okuduklarım iç açıcı değil napıcam ben
Eki Görüntüle 1075119 benim folik asıdımde bu kızlarrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamm arkadaşlar malesef kotu haberlerim var. Degerim düşmüş kimyasal gebelikmis ilaclari bıraktık kanamanin gelmeaini bekliorum.allah kimseye yasatmasin cok zor gerçekten ama bi evladim daha var ona uzun ömür versin ins saglikla.bisure korunup bu psikkolojiyi atmak istiyorum ustumden lkl haftadir cok yiprandim gerçekten. eger tekrar gorusemezsek herkese saglikli hamilelikler ve hayırlı doğumlar inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamm arkadaşlar malesef kotu haberlerim var. Degerim düşmüş kimyasal gebelikmis ilaclari bıraktık kanamanin gelmeaini bekliorum.allah kimseye yasatmasin cok zor gerçekten ama bi evladim daha var ona uzun ömür versin ins saglikla.bisure korunup bu psikkolojiyi atmak istiyorum ustumden lkl haftadir cok yiprandim gerçekten. eger tekrar gorusemezsek herkese saglikli hamilelikler ve hayırlı doğumlar inşallah
selamm arkadaşlar malesef kotu haberlerim var. Degerim düşmüş kimyasal gebelikmis ilaclari bıraktık kanamanin gelmeaini bekliorum.allah kimseye yasatmasin cok zor gerçekten ama bi evladim daha var ona uzun ömür versin ins saglikla.bisure korunup bu psikkolojiyi atmak istiyorum ustumden lkl haftadir cok yiprandim gerçekten. Eger tekrar gorusemezsek herkese saglikli hamilelikler ve hayırlı doğumlar inşallah
benm de folik asıtm bu
gunaydin gebisnazlaaaaaarr
bugun mide bulantilariyla uyandim
vatana millete hayirli olsun bogure bogure bi hal oldum ama kusmadim kusamadim
Hadi kilolarımızı boyumuzu da yazalım her doktor kontrolünde ne kadar kilo aldık onuda bildirelim
boyum 146 cm boyum kısa olduğu için ilk doğumum sezaryan oldu allah nasip ederse buda öle olcek
kilom 57.5 kg bu kilo vermiş halimmmm
Gunaydin gebisnazlaaaaaarr
Bugun mide bulantilariyla uyandim
Vatana millete hayirli olsun bogure bogure bi hal oldum ama kusmadim kusamadim
bende aynından kullanıyorum
Bende hala tık yok :)
Hiç böğüremiyorum bile ya normal mi anarmolmi hala çözemedim
günaydın şekerim dün misafirliğe gittim migren krizim tuttu mideme vurdu bulantıyla bir olunca parol içmek zorunda kaldım sabah ezanında hala ayaktaydım mecburen işe geldim
Canım parol ağır bi hap değil mi Allah göstermesin doktorun biliyo mu içtiğini
Ben parol icilio diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?