1 aylik gebeler buyrun

evet canım evde bi ultrason olsa bi de bakmayı bilsek keşke :)))

Kuaforler bitkisel boya var diyolar ama saci acan oryal in bitkiseli yok yani 9 ay sabredicez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynn herseyi aynı sanırm senn 8 gunun var ben yeni basladm gune :) ama saglık ocagına da pazartesi gidicem belki orda da ultrsuanla bakarlar :)) doktr kesesini bana gosterdi bak bebegn birz buyumş dimi diyo :))

Aynn herseyi aynı sanırm senn 8 gunun var ben yeni basladm gune :) ama saglık ocagına da pazartesi gidicem belki orda da ultrsuanla bakarlar :)) doktr kesesini bana gosterdi bak bebegn birz buyumş dimi diyo :))

Keseyi bende net gördüm canım benide sağlık ocağından aramışlardı gelin diye daha gitmedim bi gitsem miyki yarın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuaforler bitkisel boya var diyolar ama saci acan oryal in bitkiseli yok yani 9 ay sabredicez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım ya beklemek en iyisi ben bitkisele falan güvenemiyorum ya bişey olursa vicdan azabından kahrolurum valla bi süsüm için

Keseyi bende net gördüm canım benide sağlık ocağından aramışlardı gelin diye daha gitmedim bi gitsem miyki yarın

Bence git canm saglık ocagında asılarını tonsiyonu kilonu duzenli bi sekilde olcuyolar hastaneye sadece kontrole gidiyosn o kadar sennle saglık ocagı ilgileniyo bilgi veriyo her konu da bugun hemşire gittn mi saglık ocagına diye sordu yok gitmedm dedm kesn git ihmal etme dedi

Bu arada canm baktılr sen gelmiyosn onlar geliyoms bilgn olsn kapın calına bilir heran :))

Aaaaa hadi ya yarın gidiyim ozaman yerini bulabılırsem tabi :)
Yarın gidiyim sanada bilgi veririm canım ne yaptıkları hakkında

Aaaaa hadi ya yarın gidiyim ozaman yerini bulabılırsem tabi :)
Yarın gidiyim sanada bilgi veririm canım ne yaptıkları hakkında

Tamam bekliyo olucm bebeklern anne karnında başlıyo ya asıları 4.ayda baslıyo sanırm herseynle saglık ocagı ilgileniyo o yuzden bende pazartesi gidicm

Benm karnım hala oyle midm bulanckmıks gibi oluyo hep agzıma su geliyo sanki mide bulanmasınn haff haff belirtileri gibi geliyo sizce

selam kızlar bende geldım benıde kaydedinnn 2 hafta oldu öğreneli ikinci kez anne oluyorum pamukprensesim_ 7 mart 1985

Hosgeldin aramiza hemen ekliyorum facebook grubumuzada buyur insallah

Oooo ne kadar sanslisin hemencecuk hamile kalmissin dikkat et aman bende 9 martim bu arada

Bende cok ozluyorum surekli gormek istiyorum

Neyi canımmmmmmmöö

Folik asitii

Yok canım ya beklemek en iyisi ben bitkisele falan güvenemiyorum ya bişey olursa vicdan azabından kahrolurum valla bi süsüm için

Valla hicte boyatmam kizlar bence onun bule ayri guzelligi var diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…