sırayla artık heycan hiç bitmiyo kese sonra kalp atışı sonra büyümesi derken heycana devam canım ben ultrasyon resmine bakıp duruyorum 1 ay sonra gel dedi duramıyorumki görmek istiyorum her anını bebişimin
evet canım evde bi ultrason olsa bi de bakmayı bilsek keşke :)))
ay canım kusura bakma bugün girmiş görmemişim tahlil vercekmiş bugün yine vermiş ama sonuç yazmıyo
bende eşime diyorum alalım diye bana yok artık diyo
hoş geldin canım hayırlı bebiş olur inşallah annesine babasına
Hormonlar çok çalıştığından hamılelıkte saclar hemen uzarmiş bide benimde geldi dibimde bıtaymoyrm bitkisel boya falan diyotlarda ben korkarammm onuda yapamam bebişe zararı olur diye :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oooooo hem sat arkadasıyızzzz hem toprammmmsınn bende kastsmonuluyım :)
Canım banada 10 gün verdi ozaman kalp atışını duyarız demişti 10 günü bekliyorum bugünü saymazsam 8 gün kaldı :) satımızz yanıya aynı anda duyacaz desene demekki gelişmelerimizde aynı :)))
Aynn herseyi aynı sanırm senn 8 gunun var ben yeni basladm gune :) ama saglık ocagına da pazartesi gidicem belki orda da ultrsuanla bakarlar :)) doktr kesesini bana gosterdi bak bebegn birz buyumş dimi diyo :))
Kuaforler bitkisel boya var diyolar ama saci acan oryal in bitkiseli yok yani 9 ay sabredicez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keseyi bende net gördüm canım benide sağlık ocağından aramışlardı gelin diye daha gitmedim bi gitsem miyki yarın
Keseyi bende net gördüm canım benide sağlık ocağından aramışlardı gelin diye daha gitmedim bi gitsem miyki yarın
Bence git canm saglık ocagında asılarını tonsiyonu kilonu duzenli bi sekilde olcuyolar hastaneye sadece kontrole gidiyosn o kadar sennle saglık ocagı ilgileniyo bilgi veriyo her konu da bugun hemşire gittn mi saglık ocagına diye sordu yok gitmedm dedm kesn git ihmal etme dedi
Aaaaa hadi ya yarın gidiyim ozaman yerini bulabılırsem tabi :)
Yarın gidiyim sanada bilgi veririm canım ne yaptıkları hakkında
selam kızlar bende geldım benıde kaydedinnn 2 hafta oldu öğreneli ikinci kez anne oluyorumpamukprensesim_ 7 mart 1985
slmlar anne adayları :)
bende cok heyecanlı, karmasık we duygusal moddayım,
son regl tarıhım 9 mart, nısanda regl gecıktı we 3 gun onje test yaptım, cıft cısgı :)
hemen dr a gıttım, 5 hafta 2 gunluk hamıleymısım :))
jasmın le korunuyodum, ılacı bıraktım we anında bebıs olustu , planımızda sonbahardı ama bebıs erkenden olustu :))
neler yapıosunuz, nasıl beselnıosunuz ?
bıde benım 3 tane mıyomum warmıs, dıkkat edıjekmısım !
Bende cok ozluyorum surekli gormek istiyorumsırayla artık heycan hiç bitmiyo kese sonra kalp atışı sonra büyümesi derken heycana devam canım ben ultrasyon resmine bakıp duruyorum 1 ay sonra gel dedi duramıyorumki görmek istiyorum her anını bebişimin
Neyi canımmmmmmmöö
Folik asitii
Yok canım ya beklemek en iyisi ben bitkisele falan güvenemiyorum ya bişey olursa vicdan azabından kahrolurum valla bi süsüm için
kasıklarmda agrıda var hafıf duscek galba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?