biliyooooooorduuuuuuuuuuummmmm hayırlı olsun tebrik ederim :) darısı tüm isteyenlerin başına :) Allah tamamına erdirsin
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah hepimizi
folbiol neydi yaaa
ya ben sut içerken midem bulanıyo gibi oluyo genellikle sabah kalkınca içiyorm ac karnına içtigim için de olabilr mi
ya kızlar ben tahlıl sonuclarımı aldm hiç birsey anlamıyorm degere bakcaktım yukselmş mi diye
Iste folik asitim
olabilir canım ılık içmeyi dene azıcık balda katabilirsin
beta-hcg yazana bak canım kaç çıkmış sonuç
yazmıyo ki beta hcg buyuk ihtimalle kan tahlilini başka birsey için almşlar degere bakmak için degl
bu sabah oyle yaptım hatta dedigin gibi balda koydum yine aynı sanırm bebşm sutu sevmiyo :))
aile hakimine verdiysen onlar beta hcg ye bakmıyor dün bende gittim hanileyim dedim kan ve idrar aldılar enfeksiyon kan durumu şeker onlara falan bakıyolar
Bi de onu deneyelm bakalım ne olcakkefir içmeyi deneyebilirsin
Saç boyatamıyoruz dimi kızlar :/
Dip boyam gelmişti bu ayın 1 inde boya yaptıracaktım şimdi 9 ay beklersem yarısı siyah mi gezicem :)
son adet oldugun tarih ne ve ben de erkn farketmiştm benm 7 marttı, 7 nisan da bebişimn kesesini gordum inşallah en kısa zaman da sen de gorursn
Saç boyatamıyoruz dimi kızlar :/
Dip boyam gelmişti bu ayın 1 inde boya yaptıracaktım şimdi 9 ay beklersem yarısı siyah mi gezicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?